AKTUELNO

Uzbudljiva noć!

U toku sinoćnje večeri u Beloj kući je održana emisija 'Pitanja novinara'. Voditelj u studiju bila je Ana Radulović. Ove nedelje održana je specijalna emisija, s obzirom na to da je gost bio Asmin Durdžić. On je sa zajedno sa predstavnicima sedme sile otkrio sve detalje koji su zanimali javnost a tiču se njegovog odnosa sa Aneli Ahmić, kao i celom njenom porodicom. Nakon toga slikom smo se prebacili u Belu kuću gde su Darko Tanasijević i Jovan Ilić zajedno sa učesnicima pretresli sve intigantne teme o kojima se priča prethodnih dana.

Foto: Pink.rs/PRIVATNA ARHIVA/Pink.rs/Z. Veljković

Asmin Durdžić je na samom početku emisije otkrio kako je došlo do upoznavanja sa Aneli Ahmić te je napomenuo da mu se zgadila kada je shvatio da je bila hapšena.

Koliko ti se promenio život od momenta kada je počela Elita? - upitala je voditeljka.
Negativno, mnogo. Promenilo se svašta nešto, jer mi je teško psihički. Mnogo laži je izrečeno. Nisam mogao ni da zamislim da će Aneki biti učesnica - kazao je Asmin.
Kako ste se vi upoznali? - upitao je Darko.
Ja sam okačio neku objavu s kučetom, a ona je rekla da bi došla kod mene da se kupa u bazenu. Mi smo se videli, a nakon toga mi je ona pisala, onda ju je zanimalo što je ignorišem, ali mi je rekla da je trudna i da joj kasni ciklus - istakao je Asmin.

On se zatim dotakao optužbi da je bio nasilan prema Aneli, te je otkrio šokantan detalj da su Sita i njena majka pokrali Aneli.

Kako su tvoji reagovali kad si rekao bio sam s jednom devojkom i ostala je trudna, pa ćemo pokušati da budemo zajedno - pitao je Darko.
Nikad se nisu mešali, oni su mi kao najbolji prijatelji. Upoznavanje je bilo okej, ne kao ono što je ona rekla - rekao je Asmin.
Aneli je tvrdila da nikad nije valjala tvojoj porodici, a ona se trudila oko svega - kazao je Darko.
Ja ne živim sa roditeljima i kako ona može da ne valja njima? Ne mogu da kažu da im ne odgovara. Ona je samo ušla da me osramoti i da ispadnr da sam seljak - odgovorio je Asmin.

Asmin Durdžić nastavio je svoju ispovest o odnosu sa Aneli Ahmić. On je istakao da su njih dvoje u živeli kao prijatelji, i pored toga što imaju zajedničko dete.

Ti tvrdiš da ste vas dvoje davnih dana shvatili da je vaš odnos bio prijateljski? - upitao je Darko.
Da, tako je. Ja imam dokaze, koje sam objavio na druđtvenim mrežama, gde se ona žalila ljudima da nismo godinu dana imali odnose Ona nema šta nije izmislila za mene. Da sam gej, da nemam pare, samo da me ponizi - rekao je Asmin.
Ti si rekao da si ti nju čisto prijateljski poslao Aneli u Tusku da odmori, a ona je rekla da je tamo ostala u drugom stanju - kazao je Darko.
Kako sa mnom, kad ja nisam ni bio tamo? Jedino ako je od zraka ostala trudna. Aneli sad govori da sam ja nju stalno zvao, ali ne. Ja sam to radio samo jer imam dete sa njom, a ona se po par dana nije pojavljivala kući. Normalno je da kao otac reagujem. Meni Anelina porodica ne dozvoljava da viđam dete - kazao je Asmin.

Asmin Durdžić udario je na Anelino majčinstvo, pa otkrio istinu o aferi porno snimka na kom se on nalazi .

Čuo sam komentare poput kako to da ti Staniji kupuješ neki automobil i brendirane tašne, a njima daješ po 1.000 evra - rekao je Darko.
Ja nisam jedini koji ima dete. Ne razumem taj komentar. Da su bile normalne, ništa im ne bi falilo. Aneli sam davao po 5.000 evra svakog meseca, kad je ušla. Slao sam joj 2.000 za izlazak i ona slika šampanjac. Nakon pet dana mi kaže nema dete sok u kući. Ja joj ponovo pošaljem i opet nema para. Koristila je dete kao sredstvo - odgovorio je Asmin.
Da li misliš da tvoje dete ima sad - pitao je Darko.
Pitam se to svaki dan, ali imam čoveka koji je blizak njima. Dao sam joj 2.500 evra da ima dete i ona je to potrošila. Daj Jasni i Siti pare za dete i potrošiće to. Nenormalnu su i onda ja monstrum što ne šaljem - rekao je Asmin.

Asmin Durdžić prokomentarisao je izjavu majke Aneli Ahmić, koja se oglasila za portal Pink.rs i dala sud o njegovoj ispovesti.

Sramota me je da se svađam sa ženom od pedeset godina. Ona da ima pare, ne bi imala dva klimava zuba. Aneli je i sama rekla da je njena majka ukrala pare, kako bi ih Siti dala - kazao je Asmin.
Aneli je želela da skupi pare za Noru i nju, kako bi živele u super uslovima. Ja sam rekao da im u Dubrovniku na mesec dana gase struju, jer ne plaćaju struju. One su neke bogatašice, a nemaju da plate sto evra za to. U Sarajevu nemaju grajanje. Greju se na grejalicu koja je stara predeset godina - kazao je Asmin.

Asmin Durdžić poručio je Aneli da se nakon izlaska javi njegovom advokatu, pa osuo drvlje i kamenje po Siti Ahmić.

Kako običan gledalac da je majka ostavila dete u tim odnosima? Za mene je ta tema završena - rekao je Asmin.
Kako je sa Stanijom - rekao je Darko.
Odlično. Na početku sam je sve slagao sve za Aneli. Da imam bivšu koja radi u pekari. Dan pre nego što sam poleteo u Majami, rekao sam joj da imam dete. Želim još jednom da joj se izvinim, ali da nisam lagao, ne bi mi dala šansu, da me upozna - rekao je Asmin.

Asmin Durdžić prokomentarisao je navode njegove nekadašnje partnerke Aneli Ahmić da nema ni dinara, kao i da svaki auto koji vozi ne pripada njemu.

Aneli je pričala u Eliti da iznajmljuješ automobile i da nemaš svoj. Pričala je da si od nje zajmio novac kako bi cigarete kupovao - kazao je Darko.
Od čega je ona imala da mi dao? Dobro se zna koliko ja radim i zarađujem - istakao je Asmin.
Ona ne zna ni šta priča, Darko. Treba da mi bude zahvalna - kazao je Asmin.

Asmin Durdžić istakao je da ima dokaze za to da je majka Aneli Ahmić ukrala pare od njega i dala ih njenoj sestri.

Da li si želeo nešto još da kažeš? - upitao je Asmin.
S obzirom na to da je Anelina majka rekla da sam slagao da je ona ukrala pare i dala ih Siti, ja sam Darko tebi prosledio prepiske na kojima ona govori kako ih jeste njena majka ukrala - kazao je Asmin.
Da li ti smeta nadimak Alibaba? - upitao je Darko.
Ne, ne smeta mi. Na početku možda i jeste, ali sad ne - kazao je Asmin.

Maja Marinković i Stanislav Krofak isplovili su iz mirne luke, pa upali u sukob zbog Lepog Miće.

Slušaj me sad. Šta si ti meni rekao pre nedelju dana? Lažeš, koga ti fortaš? Rekao si da nećeš da pričaš s njim - rekla je Maja.
U čemu je sad problem - pitao je Stanislav.
Za mene te boli k*rac, ti pričaš s njim. On ima najgore mišljene o tvojoj devojci. Rekao si da ćeš imati s njim osnovnu komunikaciju - rekla je Maja.

Anđelo Ranković bio je naredni sagovornik novinara portala Pink.rs, Darka Tanasijevića u emisiji ''Pitanja novinara'', koji je prokomentarisao raspravu sa Anitom Stanojlović.

Kako reaguješ na to što su pojedini učesnici govorili da si Anita koja se privremeno promenila, da će tek videti kakva si? - upitao je Darko.
Ja sam se promenila 80%, a ko priča drugačije, neka misli šta hoće - kazao je Anđelo.
Anđelo, kako komentarišeš Anitino izlaganje? - upitao je Darko.
Milion puta sam prećutao na njene provokacije. Ovde smo nekad mnogo raspoloženi, pa to može da dovede do burnije reakcije. Kada je reč o vezi za koju me je pitača, ja maksimalno izbegavam da pričam o tome - kazala je Anita.

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, sudeći po svemu, ne mogu da se oslobode duhova prošlosti.

Tebi odgovara da praviš dramu - rekao je Anđelo.
I tebi odgovara da praviš decu - rekla je Anita.
Ne možeš da mi porediš nešto što je bilo pre sedam godina - rekao je Anđelo.
Radi šta hoćeš, samo me pusti - kazala je Anita.

Naredna sagovornica novinara portala Pink.rs, Darka Tanasijevića, bila je Jovana Tomić Matora, koja je prokomnetarisala raspravu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

Kako komentarišeš Anitine tvrnje da ne skidaš pogled s nje? - upitao je Darko.
Ja sam neko ko nema problem da prizna bilo šta. Kao kad sam rekla da je jesam nazvala ku*vom, tako bih i rekla da sam je gledala. Mislim da ovo što sad gledam je deža vu onoga što se meni dešavalo. Darko, kada ovde živiš sa neki šest meseci, tu nema kalkulacije. Anđelo se drži svog stava, rekao je da on ima svoj posao, dok ona ne zna gde će napolju. Tako sam mislila i ja, dok se nisam zalubila, pa je sve moglo. Anita sada proverava Anđela, jer bi volela da živi u Beogradu i da se ne vraća kući. Se sladim se. Govorim onako kako mislim i osećam. Stoji to da se njemu ona dopada, ali da je ovde mesecima sa njom, a da nema nameru da posle rijalitija žive zajedno?! To je čista kalkulacija! Ja sam se toga držala, dok se nisam zaljubila u nju. Za mene je on proračunat. Ona će ispaasti bolesnica koja napinje situaciju. Anita je ta koja je izbegavala da priča o ocu svog deteta, a mene je okrivila da ju je tužio zbog mene - kazala je Matora.

Marko Janjušević Janjuš otkrio je da strahuje od toga da Aneli još uvek nije Asmina, te rešio da stavi tačku na njihov odnos

Rekao si da je ovo zadnji voz da vezu sa Aneli. Kakva je situacija u vozu? - upitao je Darko.
Ne znam. Osećam se nesrećno. Kako u životu, tako i u ljubavi. Ne znam da li može da se pronađe to što nedostaje u odnosu sa Aneli - kazao je Januš.
Šta je to? - upitao je Darko.
Nemam poverenja. Videli smo ko je gostovao kod vas u studiju maločas, to je izazvalo njenu promenu raspoloženja. Ona ima neke hladne reakcije prema meni, koje meni jako smetaju. Mi smo u problemu zbog njenog bivšeg muža. Video sam sam to po nekim situacijama - kazao je Janjuš.

Aneli Ahmić ne može da prihati raskid sa Janjušem, te je besno uradila na njen ego dok je on nazvao bezosećajnom.

Bezosećajna osoba. Bio bih s tobom da si normalan. J*bala si mi mozak četiri meseca, poludeo sam zbog tebe - rekao je Janjuš.
Pretpostavila sam da je Asmin u studiju, imam mozga. Janjuševa faca se tad promenila, počeo je s tim ti njega voliš - rekla je Aneli.
Jasno je da Asmin nije hteo da se suoči s tobom - konstatovao je Darko.
Logično, nisam mislila stvarno da će ući. Ako se predomisli, ja sam tu - rekla je Aneli.

Nenad Aleksić Ša poručio je Mioninim roditeljima da mu daju šansu, ona odlučna u tome da će biti sa njim i ako oni to ne odobre.

Mnogi u Beloj kući pričaju da je vaše primirje lažno - kazao je Jovan.
Nije normalo, ni logično da se takve stvari pričaju - kazala je Miona.
Priča se po Beloj kući da stalno pratiš to što rade Maja i Staislav - kazao je Jovan
Ima promene raspoloženja, to toga je - rekla je Miona.

Naredna sagovoronica novinara portala Pink.rs, Darka Tanasijevića bila je Bojana Pavlović, koja je prokomentarisala odnos sa Anđelom Šparavalo.

Sinoć je došlo do ponovnih svađa između Anđele i i tebe, kakva je sada situacija? - upitao je Darko.
Darko, meni nije jasno da čuva čestitke koje su išle protiv našeg odnosa. Ona nije mogla da prepozna da li je to rukopis njenog oca, to mi nije jasno. Poenta je poruka čestitke - rekla je Bojana.
Koliko je to unelo razdor među vama? - upitao je Darko.
Poenta je da nije pokazala neke stvari koje su potrebne za neki stabilan odnos - kazala je Bojana.

Naredni sagovrnici novinara Red portala Jovana Ilića bili su Milica Veličković i Borislav Bora Tezić, koji su progovorili o svom odnosu.

U kompravcu ide vaš odnos? - upitao je Jovan.
U vezi smo. Ide na bolje. Videćemo šta nosi dan, a šta noć - odgovorila je Milica.
Sad nam je neki lep period. Sad nam je prelepo, što ne znači da se nećemo posvađati, ali polako, videćemo - istakao je Terza.

Nakon burne noći, Anđelo Ranković i Anita Stanojlović odlučili su da sklope primirje. Oni su se ušuškali zajedno u krevet.

Autor: N.Š