AKTUELNO

Kako ga je otac Nenada Macanovića Bebice oterao iz dvorišta i time podgrejao sumnje da se odrekao svog sina, Joca novinar u emisiji "Rijaliti rešetanje" nastavio je dalje potragu za novim informacijama o ovom aktuelnom učesniku "Elite".

Naime, Joca je posetio i lokalnu pijacu u Kotežu, te je tom prilikom porazgovarao sa meštankom Koteža, koja je oplela po Bebičinoj vezi sa Miljanom Kulić.

Bebica je dobar dečko, samo što je malo skrenuo. Nije mu trebala ta veza sa Miljanom, ali mu ni ova nije bolja, samo se svađaju. Teodora je super lik, sviđa mi se, a on ne - rekla je meštanka Koteža.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, Joca je porazgovarao sa Bebičinom komišnicom, koja je otkrila da je Macanovićevog oca sramota sina, te i da niko ne sme ime njegovo da mu spomene kada se nađu u njegovom prisustvu.

Bebica i Teodora, to mi je smešno pravo da vam kažem, ja imam dva oženjena sina i petoro unučića i znam kako to izgleda. Ona sa njim neće biti, pa neće biti - rekla je Bebičina komšinica.
Je l' mislite da se oslobio Miljane ili će joj se vratiti - pitao je Joca.
On je meni tu mnogo mutan, žao mi ga je. Ja mislim da će se vratiti bivšoj ženi, ako ga bude primila - rekla je komšinica.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' istina da je puno kockao i da je u dugovima?! Kažu da ne sme da se vrati u Kotež - pitao je Joca.
Kada sam išla...Najstrašnije ga pljuju. Otac mu je veliki domaćin, radi, on pobegao i otišao kod Miljane. Katastrofa... - rekla je Bebičina komšinica.
Je l' tačno ono što je Marija rekla da su ga se njegovi odrekli, da mu je majka rekla da se ne vraća kući - pitao je Joca.
Vidi Joco, nije ga se mama odrekla, nego krijući priča sa njim, ali niko drugi neće. Otac neće, ma da čuje, za njega je to bruka i sramota. Jedan čovek domaćin koji je puno stvorio, koji puno radi...On je to kockao kada je sa Miljanom bio. Otac je hteo da on radi i zaradi, on njega jednog ima, da nasledi to - rekla je Bebičina komšinica.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' njegova deca imaju kontakt - pitao je Joca.
Sa babom imaju, dedi nije ni do života. Sramota ga je, sramota...Jedan dobar domaćin, svi ga cene i poštuju, ne sme niko ni da mu ga spomene, on odmah kaže: "Ne" - rekla je komšinica.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: pink.rs