AKTUELNO

U novom izdanju emisije "Premijera Vikend - Specijal", reporter Nemanja Vujičić, našao se u muzičkom studiju sa pevačicom Sandrom Afrikom.

Kako Sandra kaže, njen novi album puno košta, a onda je podelila i utiske, kao i šta očekuje od istog.

- Puno košta, što bi rekla moja draga koleginica. Mi smo u studiji kod mojih prijatelja. Ja moram da priznam, kome god da sam pustila ovu pesmu, svi su oduševljeni. Četiri ozbiljne pesme imam na albumu, očekujem bum - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo je tvoj album života, čuo sam da je najskuplji - pitao je Nemanja.

- S obzirom da je prvi, tako da...Složila bih se sa tobom, ima dosta dobrih pesama, za svakoga ponešto...Da, nova ljubav je u fioci, ne znam kada ću da je otvorim i dalje je zatvorena. Dala sam maksimum i više od toga...Da li se isplati ili ne?! Ne znam, ja jesam navikla na singlove, ali je to vreme prošlo, sada moraju malo da se zavrnu rukavi. Nisam stala osam meseci, maksimalno sam se potrudila - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

- Da li očekuješ da ćeš stati na taj ludi kamen - pitao je Vujičić.

- Što misliš posle albuma?! Ne razumem. Ja ću da snimam do 60. godine i onda ću da kažem: "Sada možeš da se odmoriš", kada me niko ne bude hteo (smeh)...Volim da odem u kafanu i da popijem dve, tri čašice...- rekla je Sandra.

- Obećala si mi ove godine da će biti nova jahta - rekao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kod Mikiše ostaje jahta i stan, ja ostajem bez jahte, bez stana i bez svega - našalila se Sandra.

Autor: N. Ž.