AKTUELNO

Otkrila sve!

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša Baru ugostio Aneli Ahmić koja je progovorila o odnosu sa Janjušem, a potom se osvrnula i na Asmina Durdžića.

Aneli vidim da ste ti i Janjuš danas pričali? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je on previše zaljubljen u mene. Vidim da ga je pogodilo kad je čuo ko je bio u studiju, ali on to neće da prizna nego svaljuje nešto na mene i okreće krivicu. Zamera mi što mu se smejem kao, ja ne znam ne mogu da verujem da čovek mene tako maršira zbog gluposti. Zamisli šta bi bilo da je ovaj došao - rekla je Aneli
Imaš li poverenja u njega? Da li on deluje kao stabilan muškarac? upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

U petak pre nego što je ssaznao ad li će doći Asmin ili neće rekao je sad ću ja sve da ispričam ovo ono, uopšte mi nije bio jasan. On meni kaže kao on će po izlasku pitati i videti neke stvari, znači da će on pitati Asmina ili neko njegovog bliskog, da li sam ja bila bajna u našem odnosu ovo ili ono - rekla je Aneli.
Da li se takva pitanja traže na toj strani? - upitao je Darko.
Pa naravno da bi Asmin pričao budalaštine - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Svašta je nešto jasno, ali pogotovo da Asmin nije smeo da se suoči sa tobom - rekao je Darko.
Ja sam znala da će se on pojaviti u studiju i ima pravo za to da ispriča svoju priču, ali sam ja i za suočavanje za njim. To bi donelo ljudima koji sumnjaju u neku istinu, videlo bi se iz tog razgovora sve. Ja sam za to suočavanje, iako me briga više za to. Čujem da je izneo neke informacije, pa što nije došao ovde i meni izneo to. Što nije došao dokazao da lažem, narodu, Janjušu. Neka dođe, ja sam tu za, bilo gde i da pričamo ko je šta davao i koliko. Ja se ne plašim suočavanja sa njim, jer je on jedan monstrum, on je monstrum jer ga boli uvo za njegovo dete. Ja njegovu priču znam napamet za Noru, on je toliko namazan. Neka dođe i sve iznese meni u lice. Meni je drago da je bio u studiju i ima pravo na svoju istinu, ali najlakše je gostovati u emisijima. Dođi ovde, pa reci meni sve to - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega Janjuš ima sumnju da i dalje imaš emocije prema Asminu? - upitao je Darko.
Mi smo bili u sobi i ja sam nešto baš kukala na Janjuša Slađi i videli smo da je zum na meni sve vreme, ja sam posumnjala da je Stanija. Intuicija mi je goovrila da su mogli biti njih dvoje, a možda i on. Ja ispričam Janjušu, on kao mene gleda ja se igram u kući, on meni kao ja se zezam da se on igra. Nije me poremetilo ni sekunde - rekla je Aneli.
Otkud Janjušu ta misao? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zabolelo ga je to što se on pojavio ovde, nije mu bilo svejedno. Jako je ljubomoran i posesivan, danas smo razgovarali, više me ubija to njegovo ponašanje - rekla je Aneli.
Koliko ti smeta što se tebi sve stavlja na teret i uvek si ti ta bez empatije - upitao je Darko.
Pa smeta mi, on stalno priča da sam ja ovakva i onakva - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si trudna? - upitao je Darko.
Ne, sumnjala sam jer Janjuš to želi, ali ja mislim da nije pravo vreme za to - rekla je Aneli

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.