AKTUELNO

Raskrinkao sve!

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša Baru ugostio je Marka Đedovića koji je progovorio o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

Marko da li su došli bolji dani u tvom odnosu sa Miljanom? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolji dani nikad neće biti, ali joj je verovatno porodica rekla da ne prevrće mrtve porodice, ali su zaboravili da joj kažu da ne dira Bojaninog mrtvog brata i majku. Meni je to ispod svakog ljudskog nivoa, jezivo mi je i osećam se kao u horor filmu - rekao je Marko.
Kako komentarišeš odnos Aneli i Janjuša? - upitao je Darko.
Janjuš je jako ljubomoran, prebacilo ga je jer je ona navodno videla Asmina, pa se izgubila. Evo sad odjednom voli Alibabu, a ne njega. Ne mislim da su foliranti, mislim da je ekstremno ljubomoran, prebacuje temu i suzbija u sebe - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U kakvom su odnosu Miona i Ša - upitao je Darko.
Ja gledam njih četvoro. Miona veštački balansira, što negde daje lepšu sliku njihovog odnosa, a dok se s druge strane dešavaju u odnosu Maje i Stanislava. Sve priče koje je on pričao su pale u vodu. Kad je stiglo pismo sve se prevrnulo. Pismo u kojem njegova ćerka stavlja Mionu ispred Maje. Maja je uočila njegovu promenu raspoloženja kada je saznao da su Miona i Ša imali se*s. Od tog trenutka kreće njihova nervoza, svađa, pismo koje im daje vetar u leđa, ali ka Mioni - rekao je Marko.
Stanislav je važio za nekog ko ima stav, nakon pisma je poručio da neće imati se*s, a onda je došao kod Maje i tražio oralno zadovoljavanje? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije stav, rekla mi je Maja da su tražili se*s. Mislim da u ovom trenutku kupuje mir jer se plaši Majinog ludila. Maja je primetila to kada sam rekao za se*s - rekao je Marko.
Kako komentarišeš svađu Anite i Anđela? - upitao je Darko.
Anđelo mi je potpuno u pravu, stvarno nije normalno pričati o intimi bivšeg odnosa. Da li su se oni tajno verili ili nisu, da li se nisu verili, koga to zanima? To je davno prošlo vreme, ali Anita sumnja da on i dalje voli Teodoru - rekao je Marko.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.