AKTUELNO

Ovo nikako niste smeli da propustite!

Nedelja je rezervisana za emisiju ''Izbacivanje''. Voditeljka Ana Radulović na samom početku večeri otkrila je da su sa njom u studiju sestra i drugarica Bojane Pavlović, koja je bila jedna od nominovanih. Juče su se za ostajanje u Eliti pored nje borili Anđela Šparavalo i Boža Džons.

Tokom uzbudljive noći za nama, voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa učesnicima, koji su sumirali utiske o dešavanjima koja su obeležila nedelju za nama.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Na samom početku emisije ''Izbacivanje'', voditeljka Ana Radulović porazgovarala je sa sestrom i drugaricom Bojane Pavlović.

Maja Marinković i Stanislav Krofak su juče u toku popodneva imali žestoku svađu u kojoj je ček došlo i do Majinih suza zbog Krofakovog nepoštovanja nje.

Oni su se nakon žestoke svađe ubrzo pomirili, a to pomirenje obeležili su strasnim poljupcima i zagrljajima.

Sestra Bojane Pavlović prokomentarisala je odluku porodice Anđele Šparavalo da je se odreknu.

Bojanina sestra Svetlana otkrila je da ukoliko Anđela ne bude imala gde, može da živi u njenoj kući.

Marko Janjušević Janjuš, Uroš Rajačić, Samir Ramović i Borislav Terzić Terza odlučili su da se razonode, te su zaigrali igricu ''Pogodi pojam''.

Pravila igrice su da jedan učesnik izgovori jedan pojam te da ostali takmičari pogode šta ga je asociralo na sam taj pojam. Janjuš je doveo sve do suza svojim zanimljivim izjavama.

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša Baru ugostio Aneli Ahmić koja je progovorila o odnosu sa Janjušem, a potom se osvrnula i na Asmina Durdžića.

Aneli je otkrila da Janjuš sumnja u njenu iskrenost, te i da smatra da ima emocije prema bivšem partneru Asminu. Ahmićeva je takođe istakla i da ima hrabrosti da se suoči sa njim i da bi joj to pomoglo da njena strana dobije na težini i otkrije mnoge stvari.

Svetlana Pavlović progovorila je o ljubavi Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, te se osvrnula i na njene roditelje koje je žestoko potkačila.

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša Baru ugostio Marka Janjušević Janjuš koji je progovorio o odnosu sa Aneli, a potom se osvrnuo i na Asmina Durdžića.

Janjušević je istakao da mu je zasmetala njena reakcija kada je Asmina videla u studiju, kao i da mu je to dovolno razloga da sumnja u nju, što je narulilo stabilnost njihovog odnosa.

Darkov naredni sagovornik u Šiša Baru je Miona Jovanović. Ona se dotakla njenog odnosa sa Nenadom Aleksićem Ša, te priznala da je nikad srećnija i da se nada da će njeni roditelji prihvatiti njega kao zeta. Zatim se dotakla veze Maje i Stanislava, ono što je rekla će vas šokirati.

Nenad AleskiĆ Ša otkrio je voditelju Darku Tanasijeviću da mu da mu smeta to što porodica Mione Jovanović smatea da on stvara jaz između njih, te je istakao da nema nameru da narušava njihov odnos.

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša Baru ugostio je Anitu Stanojlović koja je progovorila o odnosu sa Anđelom Rankovićem, a potom se osvrnula i na Matoru.

Anita je priznala da sumnja u sebe, kao i da strahuje da će je Anđelo ostaviti, nakon čega se osvrnula i na svađe sa bivšom partnerkom Jovanom Tomić Matorom.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić ušli su u novi sukob zbog Asmina Durdžića, ona mu je govorila da mora da spusti loptu i da smanji njegove komentare, dok je on šokiran dodao da ona mora da promeni svoje razmišljanje i da ublaži komentare.

Svetlana Pavlović progovorila je o odnosu sa svojom sestrom Bojanom Pavlović, te je otkrila da li će doći do pomirenja sa svojom sestrom.

Darkov naredni sagovornik u Šiša baru bio je Anđelo Ranković. On je progovorio o njegovm nesuglasicama sa Anitom, nakon čega je priznao da je ona premlada kako bi zrelije razmišljala, a zatim se dotakao njihovih sukoba sa Matorom.

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša Baru ugostio je Jovanu Tomić Matoru koja je progovorila o odnosu sa Anđelom Rankovićem Anitom Stanojlović.

Tomićeva je istakla da Anđelo potencira da ona stvara razdor između Anite i njega zbog pominjanja njegove bivše, Teodore Džehverović.

Darkov naredni sagovornik u Šiša baru bila je Miljana Kulić. Ona je otkrila da se totalno razočarala u ukućane koji su organizovali linč protiv ne, pa oplela po odnosu Anite i Anđela.

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša Baru ugostio je Maju Marinković koja je progovorila o odnosu sa Stanislavom Krofakom.

Maja je istakla da se iskreno zaljubila u Krofaka, te je priznala i da je svađe sa njim jako pogađaju.

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša Baru ugostio je Uroša Rajačića koji je progovorio o svađama sa Jovanom Cvijanović, a potom se osvrnuo i na Maju Marinković za koju je rekao da nije iskrena prema Stanislavu Krofaku.

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša Baru ugostio je Marka Đedovića koji je progovorio o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

Voditelj Darko Tanasijević objasnio je nominovanima pravila igrice koja će pobedniku duplirati glasove. U igrici nijedan učesnik nije pobedio.

Zbog najmanjeg broja vaših glasova "Elitu" je napustio Boža Džons.

Voditeljka Ana Radulović ugostila je Božu Džonsa koji je ove noći napustio rijaliti Elita, prilikom čega je on prokomentarisao kakvo je stanje u Beloj kući.

Bojana Pavlović i Anita Stanojlović zaratile su kao nikada do sad tokom Mićine igre istine, prilikom čega je došlo do žestokih reči.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić zaratili su kao nikad do sad, prilikom čega su pljuštale najgore uvrede. Aneli je završila u suzama, psovajući ga dok je on sve vreme besneo i vukao na nju.

Veliki šef podlao je učesnicima bogatu nagradu nakon uspešno odigrane Mićine igre istine, prilikom čega su se razgrabili kako bi dobili svoj deo.

Aneli Ahmić doživela je totalno pomračenje nakon haosa sa Janjušem, ona se raspala na komade i sva uplakana tražila je utehu u svojim prijateljima Urošu Staniću i Slađi Blindi.

Autor: S.Z.