AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nakon sabiranja glasova publike, Boža Džons je dobio najmanje glasova, a nakon izlaska iz Elite progovorio je o situaciji u Beloj kući.

On se osvrnuo na ljubavne parove, te je bez zadrške dao svoj sud svemu što je primetio.

Foto: TV Pink Printscreen

Boža je otkrio da li je osetio netrpeljivost od strane pojedinih učesnika, nakon što se pre nekoliko nedelja vratio putem baraža u Belu kuću.

Mići nije bilo drago što me vidi, on je bio u šoku kad sam se vratio. Aniti i Anđelu takođe nije bilo milo jer me vide. Meni je važno jer su me Maja, Stanislav i Žana lepo dočekali. Primetio sam da je Milena Kačavenda pričala više sa mnom nego pre, to mi je bilo čudno - istakao je Boža.

On je dao svoj sud o svađi koju su Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić imali neporedno pre njegovog izlaska iz rijalitija.

Slušao sam svađu dok sam bio u izolaciji. Mislim da je gavni problem bio to što smo videli da je Asmin bio gost u studiju. Janjuš je tada pomislio da je njena reakcija išla u prilog njegovoj sumnji da nije raskrstila s emocijama prema Asminu. Iskreno, smatram da Janjuš jeste zaljubljen u nju, a ona je folirant. Ona ga koristi. Ona ide đonom, a kod njega su emocije priutne. Zaljubljen je čak i previše - rekao je Ristanović.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Pre nekoliko dana, roditelji Anđele Šparavalo obratili su joj se putem pisma i odrekli je se zbog odnosa sa Bojanom Pavlović, a Ristanović je dao svoj sud o novonastaloj situaciji.

Mislim da će Anđela okrenuti leđa Bojani prvom prilikom. Bojana jeste kao prijatelj dobra, ali da njena priča neće potrajati sa Anđelom. Mislim da će se Anđela opredeliti za porodicu - istakao je Boža.

Boža je dao svoj sud o Mioni i Ša, prilikom čega je prognozirao njihov raskid.

Miona nije toliko zaljubljena u Ša. Ona ga nije ostavila samo da ga ne bi gledala kako se kida i cepa. Sve radi na silu, samo čeka trenutak kad će ga ostaviti. Meni je njega žao, jer je bolesno zaljubljen. Ona nema emocije prema Stanislavu, ali je vremenom shvatila da Ša kad se zaljubi prati svaki korak te osobe, što se njoj ne dopada - zaključio je Boža.

Foto: pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: S.Z.