AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, kao i uvek!

Povodom sukoba Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice proteklih dana, stupili smo u kontakt sa Miljaninom majkom Marijom Kulić. Prokomentarisala je za naš portal Macanovića, kao i sukob Ivana Marinkovića i Milene Kačavende.

Prvi na udaru bio je Miljanin bivši partner, Bebica.

On je kockar, propalitet kao čovek i odron ljudskog društva. Šta god da priča veži mački o rep. Miljana zna da je skoro svi tamo provociraju. Svi ti koji udaraju na bolest, nek se vrati njima, ne mora roditeljima. Da vidimo kako će njima biti, kad će morati da ostave decu bez brige. Pričaju o ljudima koji razmišljaju da li će karcinom da se vrati, pa im želim od srca da prođu kroz isto - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Dotakla se i oca Miljaninog deteta, Ivana Marinkovića.

Baš sam gledala. On je monstrum. Kako će on da se oseća kad bude u bolnici? Ne daj Bože, da bude šlogiran, jer nijedno dete mu neće doći u posetu. Nije to zaslužio. Ja ne znam ko njemu daje pravo glasa, čovek je zanemario svoju decu. Pored toga, psuje tu decu, koje drugi čuvaju. Miljana je super u skladu sa svojim zdravstvenim stanjem. Naravno da ću ja da čuvam dete, dok ona zarađuje novac za njega. Otac mu nije dao dinar jedan. Došao je sa kesicom igračaka na njegov peti rođendan, jer je znao da će se snimati. Nije ga sramota, živi u 30 kvadrata. On će nekome da priča nešto. Taj slepac, taj kockar, lečeni alkoholičar, lopov, buđola. Miljana je izabrala najgori šljam ljudskog društva, a nije ni znala tada. Ne postoje veći ološi od Skraćenog, Buđole i Zole. Bolje da bude sama, nego sa takvima - kazala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednje, ali ne i najmanje važno bilo je mišljenje o Kačavendi.

Kačavenda mi nije ništa bolja. Ovo su muškarci odroni, ovo je žena odron. Miljanu proziva sa doći će moja majka po tebe. Što ne dođe po nju i njenu decu? Šta je njenoj majci Miljana? Nek zove one koji su joj dragi, pa nek idu. Šljam do šljama, smećar da smećara, izmet do izmeta. Ovi smećari i dve smećarke, Buđolina i K*rčavenda. Sve je lepo rekao Ivan. To mislimo Miljana i ja. To je žena bez empatije, još u tim godinama. Još nisam srela bezosećajniju osobu od je - završila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: I.S.