AKTUELNO

Razmilja o svojoj bezbednosti i bezbednosti svoje porodice!

Folk zvezda Darko Lazić vec neko vreme je na oprezu i strahuje za bezbednost sebe i svoje porodice.

Foto: Pink.rs

On je rešio da se osigura za sve pare. Naime, Lazić je angažovao profesionalnu ekipu radi sigurnosti i bezbednosti kako bi mogao mirno da spava kod kuće, ali kad je van nje. 

Naš paparazzo snimio je ekipu u Brestač kod pevača u vili kako postavlja sigurnosne kamere. Pošto je folker majstorima dao ključeve od svog doma, koji su jutros  napravili foru i upali mu u spavaću sobu dok je on spavao. 

Foto: Pink.rs

Darko je obezbedio više od deset kamera oko kuće i automatski 24 sata može da prati dešavanja u svom dvorištu, ulici, selu i svim okolnim mestima jer se odlučio za one najskuplje i najbolje. Nekoliko majstora izašlo je na teren i uveliko su započeli bušenja i sve što je potrebno za ugradnju bezbednosnih sistema i alarma. Radovi će trajati nekoliko dana, a nakon toga će se pevač kompletno posvetiti renoviranju kuće u kojoj živi sa suprugom Katarinom, ispričao je naš izvor.

Foto: Pink.rs

Koliko je poznato, Lazić do sada nije imao situacija o provali kuće, ali ipak je zbrinuo sebe i svoju porodicu ukoliko bi nekome to palo na pamet da uradi.

Video: Pink.rs

Video: Pink.rs

Autor: Pink.rs