AKTUELNO

Sve maske pale!

Noć za nama u najgledanije rijaliti formatu "Elita" promeniće tok rijalitija. Naime, pred početak emisije "Pitanja novinara" desilo se nešto čemu se niko nije nadao, naime, Lazar Čolić Zola se vratio u Elitu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Zola je gostujući kod voditeljke Ane Radulović otkrio kako se oseća zbog povratka u Elitu, da bi nakon toga otkrio da ulazi spreman da raskrinka sve one koji su ga pominjali u negatvinom kontekstu.

Zola je potom progovorio o odnosu sa Miljanom Kulić i njihovom boravku u Beču i ispričao da ga je Miljana ostavila jer je htela da bude konobarica.

Bilo je sve divno i krasno i jedno jutro se probudila i rekla da želi da krene drugim putem i da će se zaposliti na jednom mestu i kao ja nju ne interesujem više . To mi je bio prvi put da su me i njeni roditelji podržali i eto jedno jutro je odlučila da to više ne želi. Rekla je da će se zaposliti kao konobarica i da ima iskustva, tako da je uzela taksi i ja joj pomogao da ubaci stvari u gepek i onda mi je rekla gotovo. Međutim, prođe jedan dan kad oko šest ujutru čujem neko lupa na vrata, imao sam osećaj kao da sanjam i nisam znao šta da radim u tim momentima, ono se nigde više ne rađa nego u Nišu. Želela je da opet uspostavimo kontakt i verovatno je shvatila da joj je bolji život sa mnom bez obzira i što ima iskustva -rekao je Zola.

Kada se Miljana vratila u Elitu ona je rekla da je Zolu finanasira Asmin Durdžić te je on napokon progovorio o tome i otkrio sve o njihovom prijateljstvu.

U jednom momentu Čolić je prokomentarisao ponašanje Ivana Marinkovića te je otkrio da je Ivan u prethodnoj sezoni rijaliti koristio odnos sa Željkom za bolji plasman.

Nakon što je stigao u Belu kuću, Zola se pozdravio sa svim takmičarima, a Miljana ga je zagrlila sa osmehom na licu.

Darjan Radomirović je zamerio Miljani na veoma emotivnom susertu sa Zolom, da bi nakon Zola došao u vešeraj a Miljana iz istog izbacila Darjana.

Nakon toga je počela emisija "Pitanja novinara" a Zola je odgovorao na pitanja koje mu je postavljao Darko Tanasijević da bi nakon toga ušao u sukob sa Ivanom Marinkoivćem.

Maja Marinković je nakon toga progovorila o odnosu sa Stanislavom Krofakom. Naime Maja je otkrila da je ostala u šoku jer je Stanislav komentarisao Mionu Jovanović.

Stanislav i Maja su nakon toga ponovo imali sukob u koji se umešao Lepi Mića pa im stavio do znanja u čemu greše.

On se nakon toga pravdao isped novinara i takmičara što je rekao da je Miona njegova.

Nakon toga je Uroš Rajačić nazvao Maju folirantom jer kako on tvrdi njih dvoje se neprestano gledaju, što je Maja po ko zna koji put porekla.

Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora su se nastavli sukob koji traje danima umnazad. Naime, Ranković je optužio MAtoru da je kompleksašića, pa su jedno drugo prozvali za seksulanost. Takođe, Matora se osvrnula i na odnos sa Anitom za koju nije imala lepe reći.

Milica Veličković i Bora Terzić Terza su otkrili kako se osećaju nakon saznanja da čekaju dete, te je Terza priznao da se raduje svadbenom veselju. Njih dvoje su u jednom momentu prokomentarisali i ponašanje Bojane Pavlović koja je prokomentarisala njih dvoje u negatvinom konetkrstu.

Marko Janjušević Janjuš rekao je novinarima da smatra da je priča sa Aneli Ahmić završena jer smatra da ona i dalje nije čista sa osećanjima prema bivšem partneru Asmunu Drudžiću.

Miljana Kulić se nije odvajala od Lazara Čolića Zole, te mu je u više navrata posvećivala pažnju na sve moguće načine, te su na kraju čak i legli zajedno u krevet.

Autor: N.B.