AKTUELNO

Ovo ispovest su svi čekali!

U drugom izdanju sve popularnijeg podkasta ''Na liniji života'' koji se emituje na portalu Pink.rs i Jutjub kanalu, gostovaće poznata influenserka Nastasja Nedimović.

Ona će Nemanji Vujičiću otkriti sve o teškoj borbi sa rakom iz koje je izašla kao pobednik i sada svojom životnom pričom i neverovatnom voljom za životom uspeva da motiviše i pomogne mnogima koji se nalaze u sličnoj situaciji. Ona je inače saznala da boluje od opake bolesti u šestom mesecu trudnoće!

Ovim povodom, na Instagramu se oglasio i voditelj koji je najavio ovaj potresni podkast za večeras, od 20 sati, i direktno se obratio svojoj sagovornici moćnim rečima:

Draga Nastasja, hvala ti što živim u vremenu u kojem živi junak poput tebe. Ovo je možda moj najbolji intervju u karijeri. Najteži sigurno jeste, jer za dva sata popio sam i lek za smirenje i lek za glavu. I oči su mi bile pune suza i smeha, jer koliko ima života u tebi to je za naklon. Znate, ja sam mnoge ljude izgubio zbog ove bolesti... Ova žena... Pozivam vas sve da u ponedeljak pogledate moj novi podkast. Da odvojite sat vremena kako bi sebi postavili hiljadu pitanja. Ovo je podkast o životu, borbi, veri, pobedi. Ovo je podkast o nama. Svima. O ljudima oko nas. HVALA TI što sam imao mogucnost da ti postavljam pitanja. Kažu da svet pripada hrabrima, a ja hrabriju od tebe nisam nikada upoznao ! Ovaj podkast je podrška i motivacija za sve ljude koji u ovom momentu vode najveće bitke. Uz vas smo. Svi. MOŽETE, napisao je on.

Foto: Pink.rs

Budite večeras od 20 sati uz portal Pink.rs i naš jutjub kanal i saznajte sve o ovoj potresnoj priči!

Autor: Pink.rs