AKTUELNO

U novom izdanju "Rijaliti rešetanja", voditelj Jovan Ilić, poznatiji kao Joca novinar razgovarao je sa porodicama Bore Terzića Terze i Milice Veličković o situaciji koja im se desila u Eliti.

Naime, kako su Milica I Terza i milionski audritoriju rijalitija "Elita" saznali u "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem" da je Milica u blagoslovenom stanju i da će njih dvoje postati roditelji.

Joca je tim povodom razgovarao sa Terzinim bratom Milošem koji je otkrio kako gleda na sve što se dešava u Eliti i tom priliko priznao da li podržava svog brata u nameri da stupi u brak sa Milicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Možemo reći da je Milica snajka, šta je tu je. Pa ne znam ja sam mislio da je to to kada je rekla da je dobila, ali kada su priznali da su slagali, shvatili smo šta se desilo. Bili smo svi budni i pratili smo, šta je tu je. Drago mi je zbog njega, ko ne bi voleo da mu brat dobije dete, ja imam troje dece, i iskreno voleo bih da odmah dobije blizanice. Svi smo bili šokirani, mi smo bili za to da oni napolju vide da li mogu da funkcionišu, da probaju napolju. Videćemo šta će biti, ni on, ni ona nisu zaposleni, a čekaju dete, a nadam se da će sve biti kako treba. Ja bih voleo da možemo njena majka i ja da uđemo da popričamo sa njima, da osetim to sa njegove strane. ali me zanima kakav je njihov plan kada izađu. Mene zanima gde će oni da žive, naravno u našoj porodičnoj kući ima mesta, ali šta oni žele.. Ćale je podneo vest stresno, ali mama je srećna. To je moj brat i ja sam uz njega uvek, neću se odreći ni njega, niti njegovog deteta, samo nek su živi i zdravi - rekao je Miloš, pa se osvrnuo na njihov odnos:
Pratili smo njihov turbulentan odnos, i svima nam je zasmetala ta prošlost njena, a sada iskreno malo krivim i nju jer je mnogo toga priznala, možda nije trebala. Svi mi imamo prošlost, ali nije trebala javno to da prizna, tata se zbog toga i potresao - rekao je Miloš.

Foto: TV Pink Printscreen

Terzin brat je otkrio da li se čuo sa nekim od Miličine porodice napolju:

Čuo sam se sa njenom kumom, ona mi je rekla da ne pričam mnogo, da ne bismo stresirali Milicu i Terzu. Voleo bih da se čujem sa njom majkom, verujem da je i za nju šok, sve bi bilo lagano da su oni napolju, ali nadam se da će biti bolje napolju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.