AKTUELNO

Pevač Lepi Mića u svim sezonama "Zadruge", pa tako i sada, u "Eliti" ističe da mu je najveća životna ljubav, oslonac i podrška njegova voljena supruga Snežana, sa kojom ima ćerku Saru.

On je mnogo puta cimerima u rijalitiju pričao o svojoj ženi, njenim kvalitetima, ali i o tome kako su se upoznali i na koji način su izgradili svoj harmonični brak i porodičnu zajednicu koju niko ne može da im sruši, uprkos brojnim životnim izazovima i nedaćama. Zanimljivo je to da Snežanu ne zanima "javni svet" - iako je Mića u žiži javnosti decenijama unazad, ona s njim ne ide na javna okupljanja, niti se oglašava za medije po pitanju njegovog učešća u rijalitiju, a paparaci Pink.rs uslikali su je jednom prilikom i te fotografije jedine su njene koje su ikada objavljene.

Moja majka se ne pojavljuje po medijima i ima takav dogovor sa mojim ocem. Ona se slaže sa tim da on uđe u rijaliti ako želi i da se bavi time, ali pod uslovom da se ona ne eksponira u medijima. Ona njega naravno podržava i prati rijaliti, ne može a da se ne nervira, a njemu uvek kaže svoje mišljenje - otkrila je Sara, Mićina ćerka, u jednom intervjuu za Pink, dok je pevač letos u intervjuu za Informer priznao da njegova supruga ne voli kada ga čuje kako psuje.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Ulazim u rijalitije zbog zarade, novac me motivše. Ja tamo radim za mesečnu platu, koja nije mala, i sve pare dajem ženi! Ona je moja najveća podrška, srčano me bodri dok sam unutra. Shvata da je to moj posao. Jedino ne voli kada psujem, ali razume da je to šou-program - rekao je Mića.

Autor: pink.rs