AKTUELNO

U podkasta "Na liniji života sa Nemanjom" voditelj Nemanja Vujičić ugostio je Nastasju Nedimović, koja je progovorila o borbi sa karcinomom ali i želji za životom.

Nastasija je u podkastu voditelja Nemanje Vujičića otkrila kada je saznala da boluje od retke bolesti , osećaju da može da izgubi bebu .

Na samom početku emisije, Nastasija je otkrila da je brz život mnoge promenio, pogotovo mobilni telefon, jer su ljudi stalno na telefonu, ali je otkrila da joj je najvažnija i najveća podrška.

Ja sam neko ko je radan, nisam neko ko previše uživa, ali me je suprug naučio da uživam. Ja sam devica, volim pravila, ali me moj podznak Lav vadi. Kontradikotrna sam, život me je naučio da budem takva. Ceo život sam u sportu, to je moj izlaz. Naučila sam da žiovt zna da nas izbaci iz svoje rutine, sa šina, a ja sam naučila da se vratim na iste. Često komentarišem Novaka Đokovića on je jak jer se brzo vrati na svoj put, a ja sam takva, ne dam se - rekla je Nastasija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastasija je otkrila koliko se život menja, i da tu nema stajanja, pa je otkrila kada je saznala da boluje od retkog oblika karcinoma:

U 27-oj godini su mi rekli da imam rak, dete mi se rodilo pre vremena. Sećam se brata kada su mi javili, suprug mi je bio staložen. Znam da je ljudima teško da izgovore reč rak, i meni je bilo, reč rak kada kažem pribijem se, ali sada ne znam na sebe. Meni su suprug i brat rekli da sam bolesna. Moja dijagnoza je bila jaka, to je bolest uzimala maha, ali sada je moja psiha jaka, samo treba pronaći put do rešenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink,rs