AKTUELNO

Odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša mesecima unazad intrigira javnost. Naime, kako je Miona raskinula vezu sa Stanislavom Krofakom zbog Aleksića i uplovila u turbulendan odnos, mnogi su se zapitali kako njena porodica reaguje.

Danas se Mionina majka oglasila na svom Instagram nalogu i svojoj ćerki poslala poruku zbog odnosa sa Ša.,

Kćeri, ne traži sreću tamo gde je niko našao nije, naviše poštuj, ceni i voli svoje najmilije. Nauči da ljubav svaki zagrljaj nije, i da osmeh na licu mnoge laži krije. Ko te voli daje ti slobodu i ne ponaša se prema tebi kao prema robu. Svaki tvoj uzdah me mnogo boli, i znaj da te majka beskrajno voli - napisala je ona.

Foto: Pink.rs

Fanovi Nenada Aleksića Ša su se nakon toga oglasili na zajedničkoj fan stranici njega i Mione i odgovorili Mioninoj majci:

- Poruka za sve mame, vaša ćerka nije "rob" u vezi ako se po čitav dan šminka, razvlači kao glista, radi ŠTA HOĆE, priča ŠTA HOĆE, jede i pije šta joj neko drugi prinese, zna vrlo često da pravi face i ima primedbe na spremljeno jelo, ne moće čak ni sudova da opere, naređuje, vređa, ponižava, omalovažava dečka koji sve to za nju radi i navodno ga voli. "DRAGE" mame takva osoba je sve samo ne rob, takva osoba je nezvahvalna i nevaspitana i razmaćena! To je VAŠ neuspeli produkt "DRAGA" mama... - napisali su fanovi od Ša.

Foto: Instagram.com

Autor: PINK.RS