AKTUELNO

Popularna pevačica nedavno je izazvala pravi skandal kada je putem storija na Instagramu optužila jednu koleginicu da joj je spavala s dečkom, a potom uputila niz prozivki na njen račun.

Danima se o tome pisalo i pričalo u domaćim medijima, a Edita kaže da je svesna da deo publike zbog njenih ispada na društvenim mrežama ima potpuno pogrešno mišljenje o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo ljudi zna koliko sam zapravo emotivna i normalna, prizemna. Ja ne mogu da krijem svoja osećanja. Problem je što ja treba da naučim da budem jedna gospođa, koja je na TV-u sva ugledna, fina, a da kod kuće pravi haos. Ali prestaću da pravim haose i prestala sam - ispričala je ona u emisiji "Amidži šou".

Kako je objasnila, otkad je priredila najnoviji skandal, rešila je da se okane društvenih mreža, koje su sada preuzeli članovi njenog tima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam više pristup svojim društvenim mrežama, ni Instagramu, nemam nijednu mrežu. Dala sam timu da vodi, da znate, ako mi neko bude nešto pisao... Nemam pristup, da ne bih kačila gluposti, da ne bih sebe nervirala - priznala je ona.

Autor: pink.rs