AKTUELNO

Menja ploču!

Majka Teodore Delić, Slavica Delić, oglasila se za naš portal, pa progovorila o sinoćnjim sukobima između njene ćerke i Bebice zbog njegove ponovne ljubomore koju ima prema Gačiću, pa otkrila da je saznala za njegove dugove koje ima, te podržala svoju ćerku da raskine sa njim ukoliko se ispostavi da su insinuacije tačne.

Foto: Pink.rs/TV PINK PRINTSCREEN/Pink.rs/Z. Veljković

Sinoć su se desile nove varnice između Teodore i Bebice. On se uplašio kako će izgledati njihova veza u budućnosti kada budu izašli napolju, dok mu je Teodora rekla da je pusti na miru. Kako to komentarišete?

Teodori smeta to što je opet krenuo sa njegovom patološkom ljubomorom kako je gledala u ogledalo Gačića. Posle toga kad su otišli na žurku on je uplatio svotu novca za kockanje. Ona nije znala šta da radi i dok je pored njega ona niti može da se opusti da zaigra malo, ja nju nisam videla nikada takvu. Ona mora da sedi pored njega za aparatima jer on kada bi je video da igra sa nekim opet bi počeo sa ljubomornim scenama. Meni izgleda da on voli da kocka i da je sve istina što se pričalo da je dužan i Bogu i narodu. Kontaktirala sam sa njegovom adminkom Selmom i ona mi je isto to potvrdila. Nekako se plašim za Teodoru, ona je najavila da će raskinuti sa njim ako se ispostavi da je lagao za sve i ja ću je podržati u tome.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Š