AKTUELNO

Luna Đogani, poslednjom fotografijom nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Luna je nedavno podelila fotografiju iz bazena i sve pratioce oduševila svojim izgledom u bikiniju, a sada je izdominirala u liftu!

Foto: Instagram.com/lunadjo

Na sebi je imala crnu haljnu pripijenu uz telo sa dubokim dekolteom, a dobila je pregršt komentare na račun njenog izgleda.

Foto: printscreen

Komšije i dalje besne

Navodno su komšije na Bežanijskoj kosi i dalje besne na njega što ih je gađao jajima i navodno neće odustati dok Marko ne dobije adekvatnu kaznu.

Za remećenje javnog reda i mira protiv Marka Miljkovića može biti podneta prekršajna prijava i određena novčana kazna. Međutim, za napad na službeno lice Marku preti kazna od jedne do pet godina zatvora.

Međutim, ako sud odredi Marku zatvorsku kaznu, Luna će imati i veliki finansijski problem, s obzirom na to da će tada stati sa radom njihov Jutjub kanal, koji im je glavni izvor prihoda, ali i drugi poslovi koje je Marko pokrenuo i kojima je veoma uspešan.

Foto: Pink.rs, E-Stock

Podsetimo, nakon što je Marko Miljković uhapšen "Blic" je došao u posed ekskluzivnih fotografija iz Urgentnog centra, a onda je usledila nova drama kada su ga odveli u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević".

Marko se žalio na stanare koji žive iznad njih, jer su mu na terasu bacali pomije, a onda im je kako je on sam rekao uzvratio jajima. Miljković je potom pozvao i policiju u stan i bio vrlo besan.

Marko Miljković testiran je i na narkotike, a osim toga Marko je u Urgentnom centru pravio šou.

Autor: Pink.rs