AKTUELNO

Kao i uvek, bez dlake na jeziku!

Povodom sinoćnjeg burnog sukoba Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koji je rezultirao uzajamnim bacanjem stvari u jezero, stupili smo u kontakt sa Miljaninom majkom, Marijom Kulić. Iznela je svoje mišljenje o celom tom fijasku.

Prvo je dala svoj o tom sinoćnjem činu.

Ne znam kome je to zanimljivo, ne znam šta više rade. Ovo je strašno. Šta Miljana više hoće od njega, ja ne razumem. Ne razumem šta ona voli i šta očekuje. Tu niko ne razmišlja ni o kome, ni da li se neko muči da kupuje i donosi. Naravano, da će i on njoj baciti stvari. Niko nikom ne baca stvari, samo Miljana baca i oni njoj. Ne opravdavam uopšte njene postupke, jer niko ne može ni sa kim biti na silu. To nije rešenje. Nisam ni očekivala da bude hladna kad on uđe, jer znam da uvek kad izađe, dohvati se telefona i njega zove. Bar malo da ima dostojanstva, ali to ne postoji kod nje. Ne smeju da budu uopšte u kontaktu, jer ovo prelazo u nenormalno i opasno ponašanje. Treba da im se zabrani kontakt. Očekivala sam da bude smirenija, tako se ne ponašaju ni deca u vrtiću - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Upitali smo je i da li smatra da Zola ima osećanja prema njenoj ćerki i šta misli o njegovom dosadašnjem ponašanju.

On nema osećanja i nikad nije ni imao. Ne znam kako to njoj nije jasno i šta više traži u toj priči. Videlo se sad da nema osećanja prema njoj. S njom mora neko da radi, lad ona ne može da pomogne sama sebi. Nisu se odvajali, da bi radili ove stvari. On zna kako ona diše. Namerno je to uradio, kako bi je uništio što više. Ne interesuje me da li se desio taj poljubac, to nije razlog da se bacaju stvari. Davao joj je lažnu nadu i ranije. On mi je jasan kao dan, neće da bude s njom i ušao je da se igraju. Zna da će biti takva igra s njom. Nije mi žao ni nje, ni njega. Ušao je da je dokrajči još više. Ušao je zbog Miljane, ali ne jer mu je draga i da bi bio s njom, nego da joj se sveti. Misle da su se bacanjem revanširali jedno drugom - kazala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je i šta bi se desilo ukoliko bi Čolić došao u Niš.

On neće ni da priviri Nišu, može da ide po gradu ge hoće. Ne verujem uopšte da će doći ovde i da će biti s njom. Oni se svađaju napolju, kao i u rijalitiju. To ne vodi ničemu. Ona nema emocionalnu kontrolu, a on je još gori. Zna kakva je ona i radi joj takve stvari, da bi joj bilo još gore. Svi njeni bivši su joj najgori neprijatelji. Ako bude pravila neke gluposti, zna šta joj sledi. Rekla sam joj da se otkači njega, jer ovo je prevazišlo sve moguće mere. Pomišljam i da su više sile u pitanju, nisu mi to čista posla. Nikako ne bih podržala to. Mislila sam da budem neutralna, da ne bude ja sam krivac, ali nisam se nadala da će i on skočiti protiv nje. Nek unište tamo sve i nek izađu sa jednom trenerkom. Ne znam šta treba da se desi da se oni zgade jedno drugom - završila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: I.S.