AKTUELNO

Iskren do koske!

Nakon sinoćnje emisije i izlaska iz ''Elite'', Samir Ramović prokomentarisao je za portal Pink.rs aktuelnog učesnika Uroša Rajačića, kao i odnos jednog od najomiljenijih parova rijalitija, Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Prvo je otkrio šta misli o Urošu Rajačiću, za kog je navodno rekao da ne može da ga smisli očima.

Nisam rekao to, ja nikog ne mrzim. Uroš ima dosta pozitivnih strana, kao i svi mi. Vidi se da je dobar čovek i fino vaspitan, ali ne sviđa mi se njegov odnos sa ženama, mnogo ih vređa. Vidim da tripuje rijaliti, misli da će biti kao Džoni Dep kad izađe. Nisam se nikom priklonio, trudio sam se uvek da iznosim svoje mišljenje i da budem objektivan. S Janjušem sam dosta provodio vremena. Hteo sam da pobegnem od Mileninog i svog zajedničkog društva, a to su Đedović i Žana. Negde sam i pogazio svoje dostojanstvo, vodio sam se emocijama - istakao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Dao je svoj sud i o odnosu Aneli i Janjuša.

Komplikovano je, izrekle su se mnoge reči, koje nisu smele da se izreknu. Postoje emocije, smatram da su sa Janjuševe strane jače. Aneli mi je nejasna u nekim situacijama, ona trpi veliki pritisak. Janjuš je dosta iskreniji, prepozanje neke stvari već dva meseca. Mislim da njihov odnos nema perspektivu. Oni su između razuma i emocija. Dosta mu je značila u nekim trenucima. Podržavao sam tu vezu, sve najbolje sam pričao, ali mislim da je to jako teško - kazao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Dotakao se i trenutne drame oko Maje Marinković, Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka.

Ša mi je baš drag momak i želim da ostanu zajedno. Nadam se da će stvari biti drugačije kad izađu, samim tim što neće imati taj pritisak. Ona je nelogična, u svim odgovorima ostavlja prostora. Mislim da nije skroz raščistila. Tu se produžava agonija za Ša. Nisam obraćao pažnju na to da li Miona gleda Stanislava - rekao je Ramović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.