AKTUELNO

Mlada pevačica Mahrina oduševila je sve kada je u jednom podkastu ispričala kako joj je na početku karijere pomogla starija koleginica Ana Kokić, što joj nikada neće zaboraviti!

Njih dve su, naime, snimile duetsku pesmu "Lololo", što je Mahrini tada bila čast, budući da je Ana pristala da snimi duet s tada mladom, nepoznatom pevačicom na početku karijere. Međutim, to nije sve.

Foto: Printscreen/YouTube/3PM

Ana Kokić je pristala da uradi duet sa mnom za "Lololo", i ja sam njoj rekla, da ali kao snimamo spot i ona je rekla "Da, visokobudžetni spot radimo", ja sam rekla: "Ja nemam pare za takav spot trenutno", i Ana je rekla: "Ok, hajde ja ću da uplatim, da platim ceo spot, a ti kad budeš skupila deo koji treba da daš ti ćeš meni to vratiti", započela je Mahrina sa knedlom u grlu u Podcastu, pa nastavila:
Kada sam je zvala posle tri meseca i rekla joj da sam skupila novac i da mi da da račun, ona je rekla: "Ovu priču smo završile, ti ćeš taj novac da uložiš u svoj novi projekat".

"Bravo, ovo je retkost", "svaka čast za Anu", "U moru sujete i bombardovanih vesti o sabotažama, svađama i ko je kome podmetnuo nogu, tako je ohrabrujuće čuti kako je neko nekome pružio ruku. Ova priča je ispričala sve o vama dvema. O njoj - koliko je velika, svesna žena, bez straha i zavisti od koje su mnogi oboleli, a tebi - da ne zaboravljaš ko je bio tu kada nije bilo idealno. Koliko si zahvalna - a od zahvalnosti polazi sve vredno i sve što je istinska sreća...

Autor: pink.rs