AKTUELNO

Sada je sve jasno!

Majka Jovane Cvijanović, Zorica Cvijanović, oglasila se za naš portal, te nam je priznala da li je istinita priča koju je njena ćerka sinoć ispričala a koja se tiče njenog poremećaja ishrane koji je dobila zbog ljubavne patnje nakon raskida sa Mc Stojanom. Takođe je prokomentarisala špekulacije cimera da je Jovana u drugom stanju, nakon ponovnih intimnih odnosa sa Urošem Rajačićem o kome uopšte nije imala reči hvale.

Foto: Privatna arhiva

U toku jučerašnjeg dana Jovana je iznela šokantnu priču o tome kako je dobila anoreksiju zbog ljubavne patnje koju je doživela nakon raskida sa Mc Stojanom. Da li su istiniti svi detalji koje je iznela o tom slučaju?

Sve od a do š, što je rekla je istina. Nije mi odgovorio, samo me je blokirao na svim društvenim mrežama. Osećala sam odgovornost kada joj je bilo loše da joj pomognem kako god sam umela, pa sam ga pozvala da joj kaže par rečenica. Uvek sam joj govorila da mora da bude obazrivija, ne može da sluša šarene laže od takvih nekih osoba. Takvi tipovi muškaraca nisu za ozbiljne veze i uvek sam joj pričala da mora da bude spremna na sve. Nego eto ona je jako čudna devojka, zaljubi se za pet minuta i onda nakon toga pati kada joj neko ne uzvrati ljubav.

Foto: INSTAGRAM.COM/MC_STOJAN/TV PINK PRINTSCREEN/Pink.rs/Z. Veljković

Kako komentarišete njen ponovni ulazak u odnos sa Urošem Rajačićem, kao i o nagađanju cimera da je možda u blagoslovenom stanju?

Od te priče nema ništa, zbog samog poremećaja ishrane ona ne može da ostane trudna još uvek. On se njoj svideo, podsećao je na nekog glumca. Ja smatram da je on nju iskoristio samo kako bi mu produžila boravakDečko se pravi kao da ima neki vokabular i strategije, treba malo da se spusti na zemlju. Hvali se kao da je neki frajer ili džentlmen a ovamo kad treba nešto da kaže za stolom hvata krivine. Dečko totalno nema ni jedan argument. Mali Uroš koliko god da oni njega potcenjuju, on stvarno ume da ubode u centar i ume dati dobre savete Jovani.

Foto: PRIVATNA ARHIVA/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/PINK.RS/E-STOCK/Pink.rs/Z. Veljković

Autor: N.Š