AKTUELNO

Granić je i te kako u žiži interesovanja javnosti, pa se skoro saznalo za njegova druženja sa poznatim lepoticama.

Pevačica Milica Todorović raskinula je emotivnu vezu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem. Milica je potvrdila vesti o rastanku.

- Istina je, Lazar i ja nismo zajedno. Prosto su nam se putevi razišli. Ostali smo u dobrim odnosima, čujemo se s vremena na vreme i to je to - rekla je Milica.

Inače, bivši maneken danas se bavi tetoviranjem obrva i u toj sferi je razvio privatni biznis. Lazar Granić je i te kako u žiži interesovanja javnosti, pa se skoro saznalo za njegova druženja sa poznatim lepoticama poput Emine Jahović i Dejane Živković. Luna Đogani bila mu je žena iz snova.

Foto: printscreen

- Lazar se hvali prijateljima da je Luna njegova sledeća devojka. Uveren je da će pasti na njegov izgled i šarm. Luna mu se dopada i ništa ga neće sprečiti da je osvoji - pričao je svojevremeno Lazarov prijatelj za "Blic".

- Do sada je sve devojke uspeo da smuva, te ne sumnjam da neće omanuti sa Đoganijevom. Ukoliko je smuva, biće sigurno i intimnih odnosa, Lazar nema problem sa kamerama - dodao je tad njegov drug, o čemu se naširoko pričalo u javnosti.

Foto: PINK.RS/INSTAGRAM.COM/lazargranic/Pink.rs/Z. Veljković

Autor: Pink,rs