AKTUELNO

Sve izlazi na videlo!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon izlaganja Marka Đedovića o Mioni Jovanović za koju je rekao da i dalje ima emocije prema Stanislavu Krofaku, reč je dobio Nenad Aleksić Ša.

Ja više ne znam šta da petljam, šta da pričam. Ona uvek govori šta misli i šta želi - rekao je Ša.
To je laž, ja sam njemu rekla da ja imam kočnicu - rekla je Miona.
To je poniženjem, ona samo nije rekla da ima osećanja prema njemu - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Moguće je da su moji videli da ja imam kočnicu baš zbog Nenada - rekla je Miona.
Ovo je meni šaltanje, ko je lepo slušao ona nije negirala se*s, ona je negirala emocije prema Stanislavu. Ja tvrdim da je nisam odru*ao. Ona je sam mnom šest meseci u odnosu, i šest meseci se polemiše da ona ima emocijem prema onom čoveku. Ja sam mislio da ona hoće da se igra, ali izgleda nije to. Ona ili voli njega, ili je sluđena. Ja ne mogu da je dešifrujem - nastavio je Ša.
Ti si rekao da ste imali se*s da se ona ne bi pomirila sa Stanislavom - dodala je Ivana,.
Ona je ostavila prostora za pomirenje sa njim, ima odvratno ponašanje, tumba mi mozak sa bivšim momkom, ona se ne posvećuje vezi u kojoj je, a ona njega brani. Bolesno mi je da je ona sa mnom u krevetu, a da voli njega. Ona brine o meni, a onda se desi nešto što uradi i šokira me. Ona je prvo iznosila stvari za njega, pa nam je veza bila dobra, pa je njihova veza loša. Ne mislim da hoće da se miri sa njim, ali nešto nije normalno - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti je što se gubiš? - upitala je Miona.
Ona meni ovo namerno radi, namerno ne ponižava, ona voli da ja lomim. Ona stalno osobu koju voli napušavaš ku*cem - dodao je Ša.
Šta ćeš sa mnom onda - upitala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.