AKTUELNO

Ovo nikako niste smeli da propustite!

Četvrtak je rezervisan za emisiju ''Gledanje snimaka''. Učesnici su tokom cele nedelje strahovali od toga šta će se obelodaniti kada je reč o onome što su pokušavali da sakriju tokom nedelje za nama. Voditeljka Ivana Šopić suočila je učesnike Elite sa njihovim lažima, a noć za nama će se dugo pamtiti.

Foto: Pink.rs

U prvom video-prilogu u emisiji ''Gledanje snimaka'' pušten je razgovor Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović koji su se svađajli zbog mesta sedenja, ali i njenim emocijama prema Stanislavu Krofaku.

Nakon završenog video-priloga reč je dobio Marko Đedpović, koji je istakao da vidi emocije između Mione i Stanislava, što je Ša izbacilo iz takta.

Nakon izlaganja Marka Đedovića Mioni Jovanović za koju je rekao da i dalje ima emocije prema Stanislavu Krofaku, reč je dobio Nenad Aleksić Ša.

Alesksić je po prvi put otvoreno priznao da smatra da njegova devojka Miona ipak nije u celosti prebolela Stanislava.

Nakon što je Nenad Aleksić Ša pričao o njegovoj vezi sa Mionom Jovanović, ona je dobila reč.

Miona je istakla da je gotovo sigurna da je Ša otkrio da su imali intiman odnos, samo da bi je osramotio pred porodicom i njenim bivšim Stanislavom Krofakom.

MIljana Kulić je prišla Lazaru Ćoliću Zoli kako bi mu rekla da neće da mu dozvoli da baca njene stvari više, te mu je najavila da će mu vratiti istom merom.

Stanislav Krofak dobio je reč i otkrio da li misli da je veza Mione Jovanović Nenada Aleksića Ša dečija.

Stanislav je istakao da ga ne zanima Jovanovićeva, kao i da ne želi da komentariše njegovu vezu sa Aleksiće, što je njemu bila dovoljna potpora da ponizi sopstvenu devojku i oblati je dodatno.

Na narednom snimku koji je pušten prikazan je razgovor Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša gde je Ša napadao Mionu da je lažov.

Voditeljka Ivana Šopić potom je dala reč Lepom Mići, koji osudio Mionu jer ostaje pored Ša, koji joj često nameće svoje uverenje da nije ravnodušna prema Stanislavu Krofaku.

Žana Omnia dobila je reč kako bi prokomentarisala odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Žana je istakla da veruje u to da Miona nije ušla bez emocija u odnos sa Ša, nakon čega je i sama Jovanovićeva prokomentarisala tu vezu, ali je mnoge iznrnadila priznanjem da se kaje jer nije ispala čovek prema Stanislavu Krofaku.

Nenad Aleksić Ša pokušao je da reši problem sa Mionom Jovanović, ali je očikledno samo uspeo da ga produbi.

Na narednom snimku koji je pušten prikazan je razgovor Maje Marinković i Stanislava Krofaka o tome što je Maja lagala da bi prikrila Stanislava da su imali odnose.

Nakon puštanja klipa, voditeljka Ivana Šopić je dala reč Maji, koja je istakla da se užasno oseća jer smatra da ju je Stanislav ponizio u svakom smislu, te je progovorila i šta joj je zasmetalo u njegovom ponašanju.

Nakon što je Maja Marinković otkrila šta joj smeta kod Stanislava Krofaka, isto je učinio i on, te je oktrio kad je bio ključni trenutak da shvati da nisu jedno za drugo.

Nakon što je Maja Marinković oplela po Stanislavu Krofaku kao nikada do sad, Miona Jovanović rešila je da ga odbrani, te je promenila ploču i negirala sopstvene reči da je fan rijalitija, što je mnogima probudilo sumnju da joj se emocje prema njemu nisu ugasile.

Nakon što je ušla u Belu kuću nakon kraćih reklama, voditeljka Ivana Šopić je zajedno sa takmičarima Elite čestitala rođendan vlasniku Pink Media Group, Željku Mitroviću, što su učesnici pozdravili gromoglasnim aplauzom i pridružili se čestitkama.

Nenad Aleksić Ša dobio je reč nakon reklamne pauze, te je iskoristio trenutak da po ko zna koji put oplete po Mioni Jovanović i prokomentariše njeno ponašanje, koje mu budi razne sumnje.

Tokom reklama došlo je do razgovora između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Naime, Miljana je Zoli govorila kako Darjna Radomirović želi da bude sa njom, ali ga ona odbija.

Nakon sukoba koji je imala sa Stanislavom Krofakom, Maja Marinković je nakon toga prišla Aneli Ahmić i obratila joj se što je Aneli izenadilo pa se pohvaila takmičarima.

U sledećem klipu Jovana Tomić Matora i Milena Kačavenda su komentarisle ponašanje Anite Stanojlović za koju tvrde da se folira i da se nije promenila, iako tvrdi da jeste.

Njohov razgovor izazvao je burnu rekaciju Anđela Rankovića, koji je stao u odbranu svoje devojke Anite i stavio svima do znanja da je uz nju.

Marko Đedović ušao je u sukob sa Matorom zbog Anđela Rankovića i Anite Tomić.

Na narednom snimku koji je pušten prikazan je razgovor Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša o tome što je Ša otkrio da su on i Miona imali intimene odnose.

Nakon što je završen video-prilog koji je opleo po vezi Mione i Ša, te je istakao da je uveren da će se ona vratiti Stanislavu.

MIljana Kulić je razgovarala sa Lazarom Čolićem Zolom o njihovom odnosu od kako se on vratio u Elitu.

Na narednom video-snimku prikazana je svađa Anite Stanojlović Anđela Rankovića.

Nakon završenog videp-klipa, Matora i Bojana Pavlović žestoko su opelele po odnosu Anite i Anđela, te su istakle da ta ljubav nije prava, nakon čega su ušle u rasravu sa njima.

Na narednom snimku koji je pušten prikazana je svađa Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša o tome gde će MIona otići nakon izlaska iz Elite.

Miona je istakla da Ša treba da bude zahvalan jer ga Stanislav ne pecka komentarima, što je on shvatio kao njeno branjenje bivšeg.

U narednom video - klipu puštena je svađa Maje Marinković i Stanislava Krofaka u kojoj mu ona ljubomoriše i pravi problem zbog pozdrava sa Aneli Ahmić.

Nakon ovog video-klipa učesnici su stavili Marinkovićevu na stub srama jer ljubomoriše na Aneli, a posle od nje traži ljubavne savete kako bi rešila problem sa Krofakom.

Na narednom snimku koji je pušten prikazan je razgovor Marka Đedovića i Nenada Aleksića Ša koji komentarišu to što su Maja i Stanislav imali odnose u kupatilu.

Đedović je zatim istakao da mu je drago zbog opklade koju je Stanislav imao sa učesnicima, tvrdeći da kamere nisu zabeležile njegov intiman odnos sa Majom, dok je crveneo.

Marko Đedović Jovana Tomić Matora razgovarali su o vezi Anđela Rankovića i Anite Tomić, te su se dotakli i pevačice Teodore Džehverović po kojoj je Đedović osuo i drvlje i kamenje.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ostali su sami u pušioni, ali im je po svemu sudeći zafalilo tema, jer Miona nema o čemu da priča više sa svojim dečkom.

Nenad Aleksić Ša naljutio se na Mionu Jovanović jer mu nije dala da je poljubi, te joj je stavio do znanja da ukoliko bude nastavila sa takvim ponašanjem, neće moći da bude sa njim u odnosu.

Autor: S.Z.