AKTUELNO

Borba za imovinom je počela, pa će se Dragana Mirković i bivši suprug Toni Bijelić uskoro naći pred sudom.

A da imaju šta da podele Dragana Mirković i Toni Bijelić imaju. Od dvorca, do zgrade, pa i skupocenih automobila. Sve je krenulo pre više od dve decenije. Tada nepoznat javnosti Toni Bijelić u Beču je stvarao imperiju.

Toni je imao veliku ljubav prema automobilima, pa je upravo to pretvorio u posao koji mu je doneo bogatstvo u kom danas uživa.Kada je uplovio u vezu sa Draganom Mirković, a kasnije i brak postao je poznat javnosti.Oni su zajedničnim snagama u Beču izgradili imperiju.

Toni Bijelić je vlasnik nekoliko firmi u industriji automobilizma. Uspeo je, čak, da kupi kompaniju Majbah, koja proizvodi automobile minimalne vrednosti 70 hiljada evra. Većinu brendova koje poseduje ovaj čovek su zapravo poznati širom Srbije, pa i dijaspore.Ipak, Dragana Mirković u ranijim intervjuima navodila je da se zbog Tonija iz svoje kuće preselila u 50 kvadrata.

- Taj period predstavlja ozbiljnu prekretnicu u mom životu. Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu - pričala je Dragana Mirković za "Hello".

Foto: E-Stock/Mirko Rodić, E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen

"Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.

Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

Šta sve poseduju?

Predmet podele najpre će, navodno, biti dvorac Ebenfurt koji su zakupili na 100 godina i koji se nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procenjuje na više od 50 miliona evra.

U zajedničku imovinu koja je stečena tokom braka navodno spada i televizija DM sat, kao i zgrada u Požarevcu u kojoj se medijska stanica nalazi.

Pored toga Dragana i Toni poseduju skopoceni vozni park čija se vrednost procenjuje na više od pet miliona evra.Pre više od 10 godina, bračni par je kupio je i fabriku automobila, koja je i dalje u njihovom vlasništvu, kako prenosi Azra.ba.

Foto: TV Pink Printscreen; Privatna arhiva

Toni kupio vilu u Opatiji

Toni Bijelić nakon što se saznalo da se razvodi od pevačice Dragane Mirković i da ima novu devojku, kupio je nekretninu u blizini Opatije, a ekipa Blica donosi ekskluzivne kadrove luksuzne vile.Ogromno dvorište, veliki bazen, fontana, vila ima četiri sprata, nekoliko terasa sa stolcima i stolicama opremljenih za uživanje. Nekretnina ima dva ulaza, jedan iz garaže, kao i drugi sa zadnje strane dvorišta koje je ogromno.

Kako smo saznali od meštana, Toni često dolazi, ali nisu znali da je kupio vilu. U Opatiji ima svoje omiljeno mesto gde izlazi, a meštani su čuli da postoji druga u njegovom životu.

- Toni je bio pre nedelju dana. Videli smo ga u jednom restoranu na primorju. Majbah je bio na parkingu, a on je uživao sa nekoliko prijatelja do kasno u noć, nije bilo ženskog društva. Nikada ga nisam videla sa Draganom, ali ni sa tom drugom za koju se priča. Čula sam da mu je devojka Hrvatica, plavuša - rekla je jedna meštanka Opatije.

Autor: Pink.rs