AKTUELNO

Izgubila je čulo ukusa, ali i apetit.

Marija Kulić, kako je Pink.rs prvi pisao, trenutno boravi u Grčkoj, gde je posetila Eginu i manastir iscelitelja i čudotvorca Svetog Nektarija Eginskog. Ona se tamo moli za izlečenje od opake bolesti s kojom se bori već neko vreme, a ona je 2021. godine napustila imanje u Šimanovcima iz zdravstvenih razloga, nakon čega je otkrila da je bila potpuno iscrpljena posle druge hemioterapije.

- Bila sam na zračenju, sada se odmaram. Posle hemioterapija mi bude baš loše. Mučnine, nemam energije, imunitet jako oslabi. Do sada sam imala 22 zračenja, ostalo mi je još 8, kao i jedna hemioterapija. Dve sam primila, njih dobijam na tri nedelje", rekla je tada Marija i upozorila da je rak podmukla bolest, te da je sasvim slučajno otkrila da boluje od istog.

Foto: PINK.RS/N. VUJIČIĆ/Facebook.com/Egina Sveti Nektarije /Pink.rs/Z. Veljković

- Nisam imala nikakve simptome. Otišla sam kod lekara jer mi se pojavila žlezda ispod uha. Kada su pogledali imali su šta i da vide. Imala sam karcinom krajnika, a metastaza je bila na limfnoj žlezdi ispod uha. Prvo smo izvadili žlezde, pa krajnik pošto je metastazirao. Zbog zračenja nemam čulo ukusa. Sad slabo jedem, puno sam smršala. Siniša gura dobro, on ima samo zračenja. Sve nas je u isto vreme uhvatilo, ali guramo. Imamo decu i unuče za koje se borimo, rekla je Marija za domaće medije.

Autor: Pink.rs