AKTUELNO

Čast da otvore polufinalno veče imali su Dejan Dačević i Janko Jankov koji su na samom početku emisije dokazali da su u takmičenju ostali samo najbolji pevači.

Na velikim mukama ostao je žiri nakon neverovatnog duela dva ozbiljna narodnjaka, koji su još jednom odmerili snage u akapela natpevavanju u kome je Janko dobio više glasova i tako se prvi upisao na listu finalista koji će se boriti za laskavu titulu pobednika.

Takmičar iz Bugarske nije mogao da obuzda emocije kada je ugledao rezulatat zbog čega je pustio suze i otrčao u zagrljaj svoje mentorke Snežane Đurišić.

Foto: TV Pink Printscreen

– Čestitam Janko, zaista si zaslužio– ponosno je rekla Sneža dok se u pozadini čuo gromoglasan apalauz publike.

Iako je Janko prošao direktno u veliko finale, žiri je imao komplimente i za Dejana koji će pokušati iz baraža da ostvari svoje snove.

– Dejane, nikad bolji nastup, šteta što si za baraž izabrao ovakvu pesmu, trebao si nešto lagodno, greota, glasao bih za tebe. Janko, zreo pevač i za finale odaberite ti i Sneža samo refrene koji pucaju– poručio je Bosanac.

Foto: TV Pink Printscreen

Kod Cece i Ane Bekute presudilo je Jakovo neverovatno pevanje u akapeli, dok je Viki istakla kako je Dejan večeras pokazao sebe u punom sjaju.Đorđe David je iskoristio priliku da čestita Dačeviću rođendan koji je proslavio pre nekoliko dana.

– Dejane, srećan rođendan da te novčić služi u životu kao u ovom takmičenju. Janko zahvaljujem ti se na akapeli.

Ponosne mentorke nisu krile zadovoljstvo zbog duela kojim je počela večerašnja emisija.

– Na najlepši mogući način krenulo polufinale. Momci fantastični, Janko biti stranac u drugoj državi…Mada postao si naš čestitam. Dejane bio si u pravom trenutku najbolji i ja ti na tome čestitam , bravo momci- zaključila je Marija.

– Podjednako dobro obojica. Srećna sam zbog Janka koji je sve vreme bio marljiv i vredan što je prvi finalista– dodala je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs