AKTUELNO

Glumica progovorila o svemu!

Danas, 2. juna, brojne poznate ličnosti obaviće svoju građansku dužnost i izaći na glasanje.

jedna od njih je bila i poznata glumica Lidija Vukićević koja je na izbore izašla sa sinovima i njihovim devojkama.

Foto: TV Pink Printscreen

Glumica je nakon građanske dužnosti stala pred kamere emisije ''Premijera vikend specijal'' i progovorila o porodici i odnosu sa muškarcima.

Pored toga, ona se dotakla i odnosa sa komšijama sa kojima se sada i srela na glasanju:

Ja sam neko ko je druželjubiv, rođen sa osmehom. Sa komšilukom sam u fenomenalnim odnosima. Živim u prelepom kraju i ne libim se da se uključim u sređivanje zgrade... Tu sam uvek za svoje komšije, ako nešto treba da se pomogne! Ja sam pristalica onoga da se ponekad bolje slažeš sa komšijam nego sa rođacima, rekla je ona pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Jednom se moj staford popeo kod košija iznad mene i upao kod njih na ručku. On je onako ogroman, ali je jako pitom! Komšija je navikao da otstavlja otvorena vrata i on je samo ušetao. Komšija je sišao i samo mi rakao''Vaš pas je ušetao kod nas''. Nije bilo nikakve rasprave, svi sve razumeju, lepo se dogovore, slažu, tako d anikad anisma imala nekih neprijatnosti, dodala je glumica.

Lidija je progovorila i o večitoj temi, kako i koliko je teško biti sa glumicom u vezi ili braku:

Retko ko će se usuditi d abude sa glumicom koja snima i noću, koja radi sa muškarcima, koja snima ljubavne scene. Naš posao iziskuje mnogo toga što kod ostalih profesija nije vidljivo. Ja nikada nisma doživljavala to kao usud. Znam da nosim sebe i da stojim iza svega onoga što radim, a to mora i ta osoba pored mene.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisma htela da umanjim sebe pored muuškarca, a onaj koji je to hteo, umanji je sebe za četiri puta i verujem da se od toga nije oporavio! . Ljubomoru ne priznajem. Meni niko ne može da poljulja sigurnost koju sam ja još kao devojčica u okvirima moje porodice stekla, rekla je ona pa se na kraju osvrnula i na sinove:

Foto: TV Pink Printscreen

Moji sinovi vode drugačiji živor, jednostavno ne žele da se snimaju. Ja se nikada nisam postavljala kao da im je majka poznata, ili glumica... Nisam želela to da potenciram! Želim da imaju svoje ličnosti, da sami krče svoj put. Oni se veoma retko pojavljuju u javnosti, ali eto, kad treba negde da me odvezu, sačekaju, uvek su tu za mene, zaključila je Lidija.

Autor: Pink.rs