AKTUELNO

Ovo su njenih pet minuta za ceo život!

Poznata je po mnogim rečenicama koje je izgovorila tokom svoje karijere, a i danas se one citiraju i među mlađom populacijom!

Legendarna novinarka i voditeljka Ruška jakić započela je karijeru i svoj san upravo na ružičastoj televiziji, a i danas nastavlja da ga živi!

Ona je sada progovorila za emisiju ''Premijera Vikenda Specijal'' u rubrici ''Vaših 5 minuta'', o svom životu, karijeri i fenomenu koji je od sebe napravila!

Odrasla sam na Zvezdari. Ja sam rođena Beograđanka... volim ovaj deo na Zvezdari. Volim da šetam i uživam ovde. Odrasla sam uz brata i bila sam muškarača. Stalno su mi kolena bila modra jer sam se pela na komšijsku trešnju da kradem trešnje. Oduvek sam bila drugačija, izdvajala sam se po svemu. Po izgledu, garderobi, izgledu, ponašanju. Samo sam želela da budem uspešna, započela je priču Ruška i otkriva kako je počela da radi na Pink televiziji.

Foto: TV Pink Printscreen

Pink je počeo da emituje program u spetembru mesecu 1994. godine, a ja sam svoju prvu emisiju imala u oktobru te godine. Kada sma kročila na televiziju, tada sma shvatila da je za mene televizija posao koji želim da radim. Bavila sam se i pisanim novinarstvom pre toga, ali je televizija bila ono pravo ja, potsetila se Rušak.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako sama kaže, ide u korak sa trendovima, te je na tik toku postala glavna zvezda:

klinci me obožavaju! Šta znači biti slavan? Ja samo radim posao koji volim. Obožavam da se šminkam... svi kažu da imam jaku šminku, pa ja sam jaka žena i moram da imam jaku šminku. Zamislite mene sa nekom paž frizurom, slabom šminkom... to ne ide, rekla je ona pa porogovorila o muškarcima.
Ja sam zahtevna osoba, ali sam laka za održavanje. Čovek koji mene može da privuče je onaj koji je inteligentan, šarmantan, duhovit. Ne mora da bude mnogo lep, bogat... Takvi su bili svi mškarci koje sam volela, rekla je ona pa dodala da najviše voli da priča sama sa sobom:

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što ti se u životu događa je poruka. U jednoj godini mi se svašta dogodilo. Umrli su mi roditelji, ćerka mi je otišla van zemlje, uginuo mi je pas, otišla sam sa Pinka. Ja sam tada sela, skuvala kafu i odlučila: Ili ću sedeti i patiti ili ću nastaviti dalje, zaključila je ona!

Autor: Pink.rs