AKTUELNO

Puno mu je srce!

Poznati pevač Miloš Bojanić ceo život radio je i štedeo kako bi stekao što više i nekretnina, automobila za lagodan život koji nije imao tokom detinjstva. Pored kuća u Bosni i Hercegovini, Boki kotorskoj, Bojanić poseduje i kuću u Sremskoj Kamenici, koji je pravi dvorac od 650 kvadrata i navodno vredi 618.000 evra iako je u njega uložio, kako su mediji pisali, milion i po evra.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sada tamo ugostio ekipu emisije ''Premijera - Vikend specijal'', gde je govorio o svom životu, ali i tome kako je sagradio još jedno velelepno zdanje. Od ogromnog dvorišta, dnevne sobe, preko bazena i saune, pevač je pokazao neke delove svog imanja. Bojanić je pričao o porodici, poslu, i dugogodišnjoj karijeri, tokom koje je stvorio dosta toga. Na početku se prisetio pesama koje je povetio članovima porodice.

- Ja sam napravio nekoliko pesama koje imaju veze s porodicom - sa sestrom, sa majkom... Meni je sestra mlada umrla, pa sam jednu pesmu posvetio njoj... Ima 10, 15 godina da je ne pevam. Boli me to... - otkrio je Bojanić i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

- Poznato je da sam ja veliki graditelj, da restauriram i automobile... Imamo mnogo primera da muškarci sijalicu ne mogu da zamene u kući. Ja celu kuću sam mogu da sagradim. Sve su to moje ideje. Krov karakterističan, bazene sam ja pravio i spoljni i unutrašnji - otkriva pevač i dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

- Moji su bili automobili između 50.000 i 100.000. Svaki moj automobil je što je stariji, to je skuplji. Ako mi nešto zafali ja prodam automobil i uzmem 30.000, 40.000 ili 50.000 evra.

Foto: TV Pink Printscreen

- S mojom ženom je bila sudbina, mi niti smo se zabavljali, niti smo bili u nekim šemama. Jedna prijateljica mi je pričala o njoj. Sreli smo se na moru, ona je došla i dogovorili smo se da živimo zajedno. U tom slučaju bismo pravili neku matematiku, nismo tada pričali o udaji i ženidbi. Evo mi se za 24 godine nismo posvađali i nije bilo pet minuta da ne pričamo. Nemamo nijedan jedini problem, poštujemo familiju jedno drugog. Kad smo se sreli i upoznali, ja sam joj rekao da bih je odmah pženio da je 10 godina starija. Ponosan sam kompletno na njihove porodice i njihovu unučad. Pružio sam sve što je na rapolaganju, moji sinovi su izuzetno skromni momci. Ja nađem neki sako, skup, oni su bili skromni uvek i zahvalni. Nikad nisam osetio da oni obraćaju pažnju. Oni baš gledaju da pobede oca, malo je to teško, ali se trude... - otkrio je Miloš.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs