AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga'', bivša učesnica Elite Vanja Živić prokomentarisala je odnos Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te je šokiralo priznanje Nenada Aleksića Ša koji je otkrio da je bio intiman sa Mionom Jovanović?

Jeste. Stariji je i iskusniji. Od njega nisam očekivala da će biti taj koji će reći, ali verujem da mu se sve skupilo. Ona ne pokazuje ni gram emocija. Pored toga, kompleks i sujeta su se spojili. Normalne stvari su da dvoje ljudi koje se zabavljaju mesecima imaju intiman odnos, ali je ona želela da se za to ne zna, zbog njene porodice. Ša je jako iskompleksiran kad je reč o tim nekim stvarima, što je i sam priznao.

Je l' mogu takva dva temperamenta da opstanu?

Ne, ma kakvi. Miona je slična meni, jer ne voli da je neko pored njega 24h, dok on ipak želi da su stalno zajedno. Ja im želim svu sreću, ali nema ništa do toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Saznanje da nisu bili intimni je pokrenulo brojne priče u Beloj kući. Kako ti to komentarišeš?

To mnogo toga govori, da se ne lažemo. Njen Stav prema Stanislavu nije jasan. Ne treba vređati bivše parnere, ali s druge strane ona se na neki način konstantno pravda.

Da li je Ša priznao da su bili intimni samo da bi ogadio Stanislavu Mionu?

Pokušao jeste, ali da li bi od toga imao koristi da Stanislav ima nameru da se vrati? Stanislav je i sam priznao da je posećivao svinger klubove, ko kaže da bi to njemu bio problem?! Što se tiče Mione, ja ne kažem da se njoj Ša nije dopao, ali smatram da je shvatila da od te priče nema ništa. Ni sekund je ne pušta da bude sama, kako li će onda tek biti napolju?! Moguće da će Miona pokušati da nastavi vezu sa Ša kad se završi rijaliti, ali verujem da će i razgovor sa roditeljima doprineti tome da stavi tačku na taj odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.