AKTUELNO

Progovorila o haosu koji su noćas svi pratili!

Tokom emisije "Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Aneli Ahmić u "Šiša baru" kako bi porazgovarali o haosu koji se večeras desio između nje i Marka Janjuševića Janjuša, nakon što je ugledao kako je Luka Majčica masira u spavaćoj sobi.

Ja mogu samo da kažem da je Ša jedan predivn dečko za Janjuša, normalan. Luka nas sve masira u kući, bolela su me leđa jako. On je meni rekao da me Luka izmasira, on je menio seo tu i masirao me je, nezgodno mu je da mi razbije, a on je ušao, izludeo i pogodio me kesom u glavu. On se meni kleo i obećavao da neće da me uvredi kakvo god pitanje da stigne. Juče mi je obećao da nee da se svađa, pa je opet juče napadao ljude. Ja njega volim, znam da on voli mene, ali ovo je bolest. Stvarno ga volim, niko kao njega nisam volela i nisam osetila tu energiju. Mi se samo ljubimo, kad sam sa njim jedino sam srećna - govorila je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se nakon toga dotakla svoje moguće trudnoće, pa je priznala da je u naletu svađa sa Janjušem dobila ciklus, nakon čega je sigurna da nije u drugom stanju.

Ja sam od šoka, vriske i cike opravo dobila. Nema potrebe Milan da dolazi jer će test da bude negativan. Ja sam preiskrena i sve sam rekla iskreno. Ja sam rekla i da sam popila dve pilule. Ja sam stvarno dobila i neću da se kunem - pričala je Ahmićeva.
Da ti nije neko bacio crnu magiju? - upitao je Darko Tanasijević.
Ma nije, loše stvari mi se dešavaju. Ova veza nikako da krene. Svaki drugi dan haos - poručila je aneli za sam kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.