AKTUELNO

Noć o kojoj će se tek pričati!

Prethodnu noć na imanju "Elite" obeležila je emisija "Izbacivanje". Voditeljski duo Ana Radulović, koja je razgovarala sa podrškom nominovanih takmičara, a Darko Tanasijević je razgovarao sa učesnicima o aktuelnim temama u Beloj kući.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Ana je u studiju razgovarala sa sestrom nominovane Danke Grujić o sukobima koje je Danka imala u prethodnom periodu.

Sa druge strane,Darko je prvi intervju obavio sa Mionom Jovanović gde su razgovarali o njenom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša i mogućem pomirenju sa Stanislavom Krofakom.

Naime, Miona je rekla da joj je Ša zamerio što ga kako on kaže kanali za stolom dok priča o svom bivšem odnosu, a sa druge strane, Miona je rekla da ju je Ša razočarao jer je otkrio da su njih dvoje posladnjih meseci bili intimni, jer je na taj način izdao nju koja je to htela da sakrije od roditelja.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su zaratili zbog toga što je nju masirao Luka Majčica, a što je Janjušu zasmetalo.

Darko je potom u Šiša baru ugostio Nenada Aleksića Ša. On je govorio o tome što je rekao da će raskinuti sa Mionom, pa je promenio ploču, pa je potvrdio da stoji pri stavu da Mioninu baku treba da bude sramota što ga je nazvala nasilikom.

Aneli i Janjuš su nastavili sukob oko toga što je nju masirao Luka Majčica. Aneli je odgovorila Janjušu na mnoge prozivke, da bi se nakon toga umešao Nikola Lakić i prebacio Aneli da je trudnu masira drugi mušakrac.

Naradna takmičarka sa kojom je Darko razgovarao bila je Maja Marinković. Njih dvoje su pričali o njenom raskidu sa Stanislavom Krofakom, ali i aktuelinim temama u Beloj kući. Maja je otkrila da se zbog Stanislava oseća iskorišćenom.

Stanislav Krofak otkrio je Darku da ga je Maja razočarala i da sa njom više nema nameru da bude u odnosu, jer ga kako on sam kaže nije ispoštovala. Nakon toga Stanislav se osvrnuo na to što su Miona i Ša bili intimni, i što je ona prekiršila obećanje koje je dala svojoj baki.

Darko je u Šiša baru ugostio i Anitu Stanojlović. Anita je otkrila Darku da je Matora pokrenula priču da je Anđelo zaljubljen u Đedovića, tačnije da je ona to rekla Bojani koja je to prokomentarisala na nominacijama, a potom je otkrila i da li će tužiti Matoru ako joj bude uzela informacije iz telefona.

Sukob Janjuša i Aneli se nastavio do ranih jutarnjih sati, pa je u jednom momentu čak reagovalo i obezbeđenje.

Jovana Tomić Matora je otkrila kako gleda na sukobe koje ima u prijateljstvu sa Markom Đedovićem, te je priznala da li je ona pustila priču za Anđela i Đedovića.

Miljana Kulić je nakon toga otkrila u kakvom je odnos sa Lazarom Čolićem Zolom, te je Darku otkrila da Maja konstantno naručuje pesme Filipu Caru.

Lazar Čolić Zola je otkrio da je bacio oko na Stefani Grujić za koju je rekao da mu izuzetno prija, pa je još jednom pohvalio njen izgled iako zna da je ona zauzeta.

Aneli Ahmić je nakon brutalnog sukoba sa Janjušem otkrila da je sigurna da nije trudna. Ona je otkrila kako je došlo do njihovog sukoba.

Marko Janjušević Janjuš je takođe sa Darkom komentarisao sukob koji je imao sa Aneli, te je otkrio da li će biti uz nju ako je u blagoslovenom stanju.

Usledila je igrica Velikog šefa za nominovanae takmičare, te su Anđelo Ranković, Danka Grujić i Pavle Milevski Pablo odmerili snage u igrici, a pobedila je Danka i njoj su duplirani glasovi.

Danka je pobedila i njoj su duplirani glasovi. Nakon toga jedna osoba ima 97% glasova, druga ima 2% i treća 1%. 97% ima Anđelo Ranković, čestitam. U Eliti ostaje Danka - poručio je Darko.

Nakon što je napustio "Elitu" Pavle Milevski Pavlo je gostovao kod Ane Radulović i tom prilikom napisao pismo u kom je imenovao novog vođu, a onda dao sud o gorućim temama iz Bele kuće.

Autor: N.B.