AKTUELNO

Aco Pejović, jedan od najpopularnijih pevača u regionu gostovao je u najnovijem podkastu portala Pink.rs ''Na liniji života sa Namanjom'' gde je, nikad iskrenije progovorio o svom životu i manje poznatim detaljima o sebi!

U razgovoru sa autorom i voditeljem Nemanjom Vujičićem, Pejović je ispričao sve o muzičkim počecima u detinjstvu, ali i umalo fatalnoj nezgodi joju je preživao:

Moji roditelji se nisu bavili mizikom. Nikada nikoga nisam imao u okruženju ko se bavio muzikom. Tata je to nešto prepoznao i kupio mi prvi instrument! Kad aje krenula osnovna škola, počele su priredbe, proslave... tada sam počeo da pevam i video koliko je to bilo interesantno drugima, rekao je on pa se osvrnuo na detinjstvo:

Foto: TV Pink Printscreen

Moje detinjstvo je bilo sjajno... najlepše na svetu! Pamtim ga po divnim roditeljkima koji su mi pružili sve u životu. Potičem iz radničke porodice. Pazili su nas, vaspitavali su na u dobrom smeru. Brat i ja smo postali dobri, čestiti ljudi, a tako vaspitavam i svoju decu. U detinjstvu sam bio baraba, ali baraba u smislu da sktam, nisam bio u kući, pravio sam nestašluke, kao i svako dete u tom periodu! Otkriću i da sam se umalo udavio u reci. Postojao je jedan vir gde smo se svi spuštali i iplivali. Imao sam grč i bukvalno sam potonuo. Dva druga su bila tu i spasili me... Bog je imao druge planove za mene, očigledno, rekao je Pejović!

Ceo razgovor pogledajte u video snimku ispod:

Autor: Pink.rs