AKTUELNO

Aco Pejović, jedan od najpopularnijih pevača u regionu gostovao je u najnovijem podkastu portala Pink.rs ''Na liniji života sa Namanjom'' gde je, nikad iskrenije progovorio o svom životu i manje poznatim detaljima o sebi!

Pevač je u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem, autorom podkasta, otkrio i detalje hapšenja koje se dogodilo u Italiji.

Moja tvrdoglavost je dovela do toga! Ja sam pošao za Francusku i ranijih godina nije bila potrebna viza. Ja se tada nisam dobro informisao, a i generalno u to vreme nisu bila takva sredstva informisanja. Seo sam u autobus, prošao Italiju, tamo nije trebala viza... na ulazu u Francsku su me ''skinuli''. Vratili su me u Italiju i rekli mi da odem u francusku ambasadu i Torinu da tražim vizu. Bukvalno su me izbacili iz ambasade i rekli ''idi u svoju zemlju i traži vizu'', rekoa je on i dodao:

Foto: Printscreen YouTube

Bio sma tri dana tamo... nošio sma na granici. Nakon toga sma vozom otišao do Torina, pa sam onda tako probao da pređem granicu. Milsio sma da me tu neće dirati, ali ipak su me tu ''skinuli'' francuzi jer su mi već gore na grnaici dali zabranu. Tada je bio pečat, pa alkoholinm flomasterom lupe ''X''. Prenoćio sam, onda su zvali Italijansku policiju i tamo me vratili jer sam tamo mogao da budem. Otišao sma do jednog malog mesta i tu sam uhvatio mali šinobus na železničkoj stanici koji je prevozio ljude u prvi grad u Francusku, i tako sa, stigao. Krio sma se u vagonu...Bukvalno sam se zainatio da prođem i prošao sam, ispričao je Pejović!

Ceo intervju pogledajte u video-snimku na početku teksta.

Autor: Pink.rs