AKTUELNO

Ne smiriju se!

U toku je podela budžeta Anite Stanojlović. Anita je nakon sukoba sa Janjušem dala dva srednja budžeta Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša, pa se obratila Terzi:

Spustila se lopta između nas, super si sa Anđelom i sa mnom, verujem da si dobar, Milica te jeste nervirala na početku, a sad se vidi koliko je voliš i koliko brineš o njoj - dodala je Anita.
Hvala ti puno - govorio je Terza.
Mali budžet za mene - dodala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet za Lakića, jeftin rijaliti igraš, ali možda imaš dogovor sa ženom, ako ti dozviljaval da se ovako opustiš sa ženama, kačiš se za Aneli, mislim da si dupljak, i to je to - rekla je Aneli.
Ja se nadam da neću ništa dobiti ništa za rođendan, već samo tortu koju bih podelio sa sebi dragim ljudima, a ne sa go*nima ovde. Ovo su reči Marka Đedovića, a kada smo kod toga ko je dupljak, ti si bila dupljak juče prema Aneli. - rekao je Lakić.
Ma kada si pravila najveća s*anja ja sam bio uz tebe i čuvao te. Ja sam sedeo sa tobom i branio te, a ti si mene pljuvala kod nje - dodao je Janjuš
Pa šta, to je moje mišljenje - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sada pokazala koliko si loša, ako ti se ne sviđa nečiji komentar, nastane haos. O Mići imaš loše mišljenje ali ti odgovara što je tu, takođe mislim na Slađu, sa kojom se ogovaraš. što se tiče Anđela jeste te promenio, ali da njega nema, sve bi bilo isto kao ranije. Jedva čekam da vidim kada ćete vi da letujete zajedno sa Aleksejem - rekao je Lakić.
Hvala ti Lakiću, seti se koga si sve muvao, i Mionu i Mene i Lejdi - rekla je Anita.
Ma vas boli jer sam ja čist - dodao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.