AKTUELNO

Aco Pejović, jedan od najpopularnijih pevača u regionu gostovao je u najnovijem podkastu portala Pink.rs ''Na liniji života sa Namanjom'' gde je, nikad iskrenije progovorio o svom životu i manje poznatim detaljima o sebi!

Jedad od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Aco Pejović u toku razgovora sa Nemanjom Vujičićem otkrio je sve o životu devedesetih godina prošlog veka, koliko mu je bilo teško u tom periodu, pa otkrio i sve o poznanstvima sa žestokim i opasnim momcima tog vremena!

Pevao sam mnogima! Neću ih sada pominjati, mnogi nisu ni među živima. Ljudi sa one strane zakona, u to vreme su bili ozbiljni šmekeri i ozbiljna gospoda! Ja ih pamtim po dobu. To što su bili na toj drugoj strani, to je njihova stvar i stvar ličmnog izbora. Meni su bili vrhunski likovi. Sa svima sam se pozdravljao, voleli su me kao i ja njih, tako da imam samo reči hvale za te ljude, rekao je Pejović, pa se osvrnuo na pevača koji mu je mnogo pomogao u životu:

Foto: Pink.rs

Radi se o Džeju Ramadanovskom. On mi je stvarno pomogao u karijeri. Sa njim sam se družio... imali smo mnogo zajedničkih noći. Od njega sam baš naučio. Mnogo puta me vodi na neke svirke... te romske kafane, dodao je Pejović.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Ceo intervju pogledajte na linku koji je na početku teksta!

Autor: Pink.rs