AKTUELNO

Žestoko!

Anita Stanojlović je dala male budžete za Bojanu Pavlović i Anđelu Šparavlo.

Za dva monstuma evo mali budžeti. Bojana ti si loša osoba, uništila si jednu porodicu, a zaljubljena si u mene, Anđela si uzela na zub jer ti je pokvalila nameru da napraviš priču preko mene i Matore - rekla je Anita.
Ti si meni na nominacijama rekla gde je moj brat, kojeg nemam jer je umro - rekla je Bojana.
Ja sam rekla da si ga izgubila jer je tvoja majka bila nemrana - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe su je*ali gde su stigli, pokazala si da si je*ačica a on te pere. Ne pereš se ti od Matore već od svoje prošlosti. - dodala je Bojana
Ti mrziš sve, ti ne voliš ni sebe, ne možeš nikoga da gledaš očima to je tvoj problem. - rekla je Anita.
Ti si mene muvala na početku, pravila si priču preko mene, loša si majka, vređala si svoju majku. Obrati se Đedoviću u kojeg je tvoj dečko zaljubljen. Bolje imaj blama i srama, i priznaj neke stvari. Tvoj dečko koji te šatro štiti, a on te je smirivao jer je pi*kica. Ajde priznaj da si flerotvala sa mnom- rekla je Bojana.
Ja nikada, jesi ti normalna. Devojko ti si pričala svoju priču pred milionima a ceo život si krila sve. Pred ulazak sam dobila poruku da ćeš da nas ugroziš - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom momentu se Lepi Mića umešao u sukob i otkrio da nju Bojana rekla da je Anđela ne voli, te se u sukob umešala i Anđela.

Prvo vas dve priznajte da se ne volite, i recite što nas mrzite - dodao je Mića.
Mićo sa mnom tako ne možeš - vikala je Anđela.
Ma batalite me, Anita je skidala burmu, pravila je priču na sve moguće načine. Uhvatila si se za mene, a frka ti je bila od Matee - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.