AKTUELNO

Takmičenje „Zvezde Granda“ već dve decenije obara sve rekorde gledanosti ne samo u Srbiji, već i širom regiona, a ove sezone okupio je takmičare iz svih Republika, ali Crnogorci su ispali iz igre.

Među finalistima nema nijednog pevača iz Crne Gore, dok su Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Hrvatska i Bugarska u trci za pobedu.Stručni žiri na čelu sa Sašom Popovićem odabrao je finaliste koji će se naredne subote boriti za pobedu.Kako je i sam Saša Popović rekao, odabir polufinalista ove sezone bila je jedna od najtežih odluka u njegovoj karijeri.

Rijad Rahmanović, Melisa Zijadić, Sidik Šabanović, Đula Drini, Dino Suljić, Šejla Zonić, Miki Sekulovski, Aleksandra Ivanov, Petar Krekić, Beta Sudar, Inel Nukić, Antonija Čerkez, Janko Jankov, Andrijana Petrušovska, Stefan Tomić, Nikolina Perković, Mirza Pandur, Julija Petrović, Dejan Dačević i Jelena Prole su imali sreću da svojim maestralnim interpretacijama fasciniraju čuvenu osmorku, kao i kreativnog direktora Sašu Popovića i plasiraju se u polufinale.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, ove godine Bosna dominira u „Zvezdama Granda“ i ima čak devet kandidata koji će se boriti u finalu, a to su Sidik Šabanović, Đula Drini, Antonija Čerkez, Šejla Zonić, Mirza Pandur, Inel Nukić, Rijad Rahmanović, Dino Suljić i Dejan Dačević, dok Srbija ima pet predstavnika, Jelenu Prole, Aleksandru Ivanov, Stefana Tomića, Juliju Petrović i Petra Krekića.

Makedoniju će predstavljati Andrijana Petrušovska, Miki Sekulovski i Melisa Zijadić, a Hrvatska ima dva kandidata koja se bore za laskavu titulu, Nikolinu Perković i Betu Sudar.I veliko iznenađenje je jedini takmičar iz Bugarske, Janko Jankov koji se zbog prolaska u finale rasplakao na Grandovoj sceni.

Podsetimo, finale „Zvezda Granda“ ove godine održaće se 8. juna.Podsetimo, prošle godine pobedu u spektakularnom finalu odnela je takmičarka Slavica Angelova koja je branila boje tima Đorđa Davida.

Autor: Pink.rs