AKTUELNO

Najbolji teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, a sa tribina ga je tradicionalno bodrila supruga.

Ona je iz "boksa" pomno pratila svaki poen. Bodrila je Jelena svog dragog kao nikada do sada, skakala je posle svakog dobrog poteza i ohrabrivala ga kada stvari nisu polazile za rukom.

Ima kec u rukavu za svaki stajlingJelena je privukla veliku pažnju i savršenim izborom stajlinga, kojim je plenila na tribinama. Na sebi je imala teksas košulju i džins koji je ukombinovala sa efektnim detaljima - nakitom, kaišom, ali i naočarima koji su neizostavni modni detalj.

Pažnju su privukle naočare, koje često nosi na tribinama, a ovoga puta je ponela Rey Ban model, čija je cena 195 evra.Jelena često oduševljava javnost svojim šik stajlinzma, u kojima često kombinuje elegantne i pšik komade, te privlači pažnju gde god se pojavi.Iz detinjstva

Podsećamo, par se upoznao 2005. godine preko zajedničkih prijatelja, pre nego je Đoković počeo da osvaja srca publike širom planete, svojim izvanrednim sposobnostima na terenu.

Teniser ju je prvi put predstavio javnosti na turniru u Amersfortu u julu 2006. godine. Često je obilazila Monte Karlo u kojem danas žive Jelena, Novak i njihovo dvoje dece Stefan i Tara.

Autor: Pink.rs