AKTUELNO

Bivša teniserka Ana Ivanović svojim stajlingom je ponovo zaustavila dah svim pratiocima na Instagramu.

Na fotografiji koju je objavila na svom profilu, Ana je u žutoj haljini sa pufnastim rukavima i karnerima, koja do detalja ističe njenu savršenu figuru. Uz ovu prelepu haljinu, ukombinovala je sandale na štiklu, koje su takođe žute boje i idealno su se uklopile.

Njen skroman ali jedinstven izgled upotpunila je pismo torba, pastelno plave boje, kao i sat i narukvica kojima preovladaju zlatno-žute nijanse. Ovaj savršen kombo dopunila je "natural look" šminkom, a frizura je takođe u njenom stilu, sportski vezana u rep.

Malo je reći da je svojim izgledom zapalila Instagram. Fanovi širom sveta, ne samo iz Srbije, obasuli su je pozitivnim komentarima ispod objave.

"Prelepa boja, prelepa haljina, prelepa Ana, sve zajedno je divno," glasio je jedan od komentara.

"Ana, uvek najlepša," napisao je drugi.

"Predivno ti stoji ova haljina," dodao je treći.

Da je žuta boja idealan odabir za našu Anu, pokazuje i njena haljina sa dodele Oskara, u kojoj je zasenila, kao i svaki put kad se pojavi u javnosti.

Podsetimo, naša proslavljena teniserka Ana Ivanović i njen suprug, fudbaler Bastijan Švajnštajger, prisustvovali su 96. dodeli Oskara u Dolbi teatru, a na crvenom tepihu su privukli veliku pažnju.

Foto: Instagram.com

Mnogo poznatih ličnosti je doletelo u Holivud kako bi prisustovali 96. dodeli "Oskara" u istoriji, a šou je ukrala Ana Ivanović, jedna od naših najboljih sportistkinja, koja je svojim uspehom stekla svetsku slavu.

Srpkinja se pojavila na crvenom tepihu sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, a tom prilikom je nosila predivnu dugu žutu haljinu sa šlepom i jednim golim ramenom.

Halijna je naglašavala njeno izvajano telo, a boja je odavala utisak luksuza.

Za Srpkinjom su se mnogi okretali, a od nakita je nosila samo minđuše i sat uz svedenu crnu torbicu.

Ona je na crvenom tepihu pozirala sa svojim suprugom, takođe proslavljenim fubalerom, a osmeh s lica nisu skidali.

Autor: N. Ž.