AKTUELNO

Pevačica Indira Aradinović Indi dugo je imala problem sa viškom kilograma, a onda se podvrgla operaciji želuca, zbog čega je jedva izvukla živu glavu.

Ona je uspela da smrša 40 kilograma, a potom nastavila da brine o ishrani i redovno trenira, te je dovela svoju liniju do savršenstva.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Aradinovićeva ne krije da joj je najveća želja bila da povrati svoj izgled sa početka karijere, te je posavetovala sve žene koje se bore sa kilogramima.

- Ja sam prošla nekoliko faza skidanja kilograma, kretala ispočetka i dokazalo se da je hirurgija u mom slučaju bila najbolji potez. To je sve od čoveka do čoveka, ne mogu da pričam u jednom pravcu, zavisi od osobe, mogućnosti. Možda neko misli da nije dovoljno jak da isprati to sam, a toliko je jak. Ja sam neko ko je skidao više od 25 kilograma treningom, zdravom ishranom, bez hemija, sagorevača masti... Ali sam ja sklona velikim transformacijama i zaista neko ko je u tom momentu psihički jako pao i tada je hirurgija za mene bila najbolje rešenje - iskrena je bila pevačica, a onda je otkrila i da li je upadala u depresiju:

Foto: TV Pink Printscreen

- Depresivna sam bila malo pre toga, jer zašto se ne dešava nešto. Zašto Indira ne kreneš na trening, izbaciš slatkiše, gazirano? I onda sam bila ljuta na sebe, a depresivna sam bila zbog mog lošeg stanja zdravstvenog, ne zbog izgleda. Ja sam sebi i drugima bila lepa i sa viškom, ispostavilo se da sam bomba i sa viškom i sa manje kilograma, dobro mi stoji i jedno i drugo. Žena je lepa na svaki način i zavisi kakepresivna sam bila malo pre toga, jer zašto se ne dešava nešto. Zašto Indira ne kreneš na trening, izbaciš slatkiše, gaziranoo ona to nosi. Žene ne treba da budu u depresiji i nesrećne što su sa viškom kilograma, samo jako držanje i samopouzdanje treba da imaju.

Autor: N. Ž.