AKTUELNO

Oplela!

U emisiji 'Pitam za druga' gost je bila Mc Alex koja je progovorila o prijateljstvu sa Matorom, a potom i njenom odnosu sa Anitom Tomić i Anđelom Rankovićem.

Jel se osećaš kao da si unutra sa njima u Eliti? - upitala je voditeljka.

Foto: RED TV Printscreen

Ne volim kad me pomenu, baš iz tog razloga jer doživim fleš bek, treba mi par dana da dođem sebi. Koliko god da mi je bilo okej, psihički mi je bilo jako teško - rekla je Mc Alex.
Ja smatram da Matora nikome nije prijatelj, ni ovde, ni napolju. Mislim da se svi druže iz koristi, nisam htela da se mešam jer sam htela sebe da sačuvam. Jako je teško unutra kad kažeš svoje mišljenje, pa te svi napadnu. Iz više primera imamo da Matora nije nikome prijatelj. Broj 1 Sandra Rešić, Broj 2 Anđelo, Broj 3 Marko, Broj 4 Anita, pa na kraju krajeva i ja. Prema meni nije ispala dobar prijatelj, ali evo vidimo da ima i više ljudi - rekla je Mc Alex.

Foto: RED TV Printscreen

Kako komentarišeš to što se Đedović ogradio od Matore i rekao da će nastaviti da se druži sa Anđelom, smetalo to njoj ili ne - rekla je voditeljka.
To je najispravniji postupak, ne branim Đedovića, ali ga gledam kao zadrugara i nekoga s kim sam ja provodila vreme i tačno znam kako funkcioniše kroz rijaliti i ja pozdravljam to - rekla je Mc Alex.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.