AKTUELNO

Marina Perazić harala je scenom i bila fatalna za muškarce, a godinama unazad se više ne pojavljuje u javnosti i mnogi se pitaju šta se događa sa njom.

Kako je svojom lepotom mnoge ostavljala bez teksta, oni koji su je voleli pitaju se kako Marina danas izgleda.Perazićeva se posle duže pauze oglasila na svom Fejsbuku i to na dan svog 62. rođendana. Marina je pozirala sa rođendanskom tortom, a uz to je napisala i emotivnu poruku.

Foto: Instagram.com

- Dragi prijatelji, zahvaljujem se svima koji su mi čestitali rođendan i poželeli mi predivne želje! Danima se nastojim svima ponaosob zahvaliti, ili bar dati znak da sam otvorila čestitku. Nemoguće je postići sve, a pritom i živeti... Jer moj život me već sledećeg dana odveo na koncert na Jarunu, na još jednu snažnu energetsku razmjenu - napisala je ona i dodala:

- Vaša moćna energija me doslovno preplavila i oborila s nogu. Evo, već treći dan sam kod kuće... Sređujem utiske (tu i tamo i kuću jer OCD ne miruje!), procesuiram uzburkane emocije, pojačala sam "hedoniziram" na najjače jer to najviše volimo.... Puno hvala dragi ljudi na snažnom vetru u leđa! Letim kao prava Blizanka - poručila je.

Autor: Pink.rs