AKTUELNO

Harmonikašu smeta burma prilikom sviranja!

O venčanju popularnog harmonikaša Ace Sofronijevića sa Kosanom Stišović pričalo se danima, a sada je glavna tema njegova burma.

Sofronijević je za jednu domaću televiziju otkrio kako protiču prvi bračni dani, i da li je teško svirati sa burmom.

Moram da kažem da jeste. Burma je prelepa. Zaista, hvala mom kumu koji je prešao hiljade kilometara da je donese, ali neću moći da sviram sa burmom, definitivno. Tako da, kao što je Nikola Jokić stavlja na pertlu i ja ću moju da čuvam na jednom mestu na harmonici, koje kada se vezuje onaj kaiš, ne može da se otvori nikad - rekao je Sofronijević, pa pojasnio:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Tu će ona da bude dok sviram i onda kada se to završi, naravno vraćam je na mesto i idemo dalje - zaključio je za Blic televiziju Sofronijević.

Inače, najbogatiji harmonikaš na našim prostorima, kako mediji zovu Sofronijevića, godinama je važio za večitog neženju, a nakon kraha veze sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, skrasio se kraj lepe doktorke o kojoj javnost malo zna.

Foto: Foto: Bojan Stevanović

Jedino što je Sofronijević otkrio o svojoj supruzi je da je rodom iz Čačka, da godinama živi u Beogradu i da je doktor medicine. A da se veoma ponosi svojom Kosanom, pokazuje tako što na društvenim mrežama redovno objavljuje njene uspehe u svetu medicine, koje najčešće obeležava emotikonim belog mantila i srca.

Sofronijević otkazao medeni mesec

Aleksandar Sofronijević nedavno je oženio lepu doktorku, a sada je otkrio da je otkazao medeni mesec.

Kako je objasnio on i Kosana su zbog poslovnih obaveza odlučili da pomere svadbeno putovanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs