AKTUELNO

Bivši kik-bokser Nenad Pagonis priveden je sinoć u Novom Sadu nakon što je, kako se sumnja, napao svoju bivšu suprugu, glumicu Maju Brukner, s kojom je bio u braku devet godina.

Kako su preneli domaći mediji, Pagonis je Maji navodno naneo povrede, a ona je pregledana u Kliničkom centru Vojvodine.

Inače, Nenad Pagonis je javnosti poznat i po sukobu sa poznatom pevačicom Marijom Šerifović.

Foto: Instagram.com/nenadpagonis

Tokom svog učešća u jednom šou programu, Nenad je odbio da obuče suknju za jedan od nastupa, te tada naveo da ne želi da plasira nešto što se kosi sa njegovim ubeđenjima. Ovo je dovelo do javnog sukoba između Nenada i Marije, nakon čega su razmenili vrlo oštre reči putem društvenih mreža.

Nenad je prokomentarisao Marijin izgled i način oblačenja, dok ga je ona nazvala pogrdnim imenom.

- Kad pogledate Mariju Šerifović, kako ona izgleda i kako se oblači, verovatno tu ima nešto, neću da kažem poremećaj, ali ima neki nesklad u njoj, koji je tera da bude muškarac - rekao je kik-bokser za našu slavnu predstavnicu na "Evroviziji", a ona mu tada nije ostala dužna, te ga javno oslovila sa "p***rčinom".

Foto: Pink.rs

- Imam lepo mišljenje o njoj, ona radi svoj posao, ja svoj i nemamo nikakvih dodirnih tačaka. Mislim da je bespravedno prokomentarisala moj stav koji imam prema bradatim ženama. To što je ona napisala da sam ja p**erčina je njena nekultura, ali joj ne zameram, ona je za mene jedna dama, žena i veliki umetnik - izjavio je Pagonis nakon sukoba sa Šerifovićevom, te dodao:

- Svestan sam njenih vokalnih sposobnosti i ne smeta mi što me nazvala tako, jer znam ko sam i šta sam, to samo govori o njoj. Mislim da neko ko se izražava tako nije dobar primer za decu. Ako omladina ostaje u vulgarnom svetu, tako ćemo živeti za 20 ili 30 godina, katastrofa.

Autor: N. Ž.