AKTUELNO

Sloboda Mićalović je objavila na Instagramu fotografiju koja dosad nije viđena u javnosti, a zbog njenog sadržaja mnogi su se setili legendarnog glumca Nebojše Glogovca, koji nas je prerano napustio usled teške bolesti.

Na fotografiji za kafanskim stolom s osmehom na licu poziraju Sloboda Mićalović, njen suprug Vojin Ćetković, Nebojša Glogovac, koji je bio njihov kum, a s njima je i glumica Nataša Ninković.

"Važno je otrgnuti od zaborava. Zahvalna. Prolazi vreme", napisala je glumica u opisu objave, a ispod su se nizali brojni komentari.

Inače, Vojin Ćetković i Nebojša Glogovac bili su bliski prijatelji još od studentskih dana, čak toliko da je Ćetković bio venčani kum svom prijatelju s prvom suprugom Minom.

Vojin Ćetković je kasnije i krstio dvojicu sinova Nebojše Glogovca, Gavrila i Miloša.

O tome koliko su bili bliski govorio je i Vojin Ćetković u knjizi "Glogi", te otkrio da je pokojni Glogovac dva puta plakao zbog njega, i to kada je saznao da će njegov kum postati otac, a potom i kad je dobio bliznakinje.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u "Krojaču", u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put video kakve su suze koje pršte pod pravim uglom! - ispričao je između ostalog Vojin Ćetković u knjizi.

Autor: N. Ž.