AKTUELNO

Pevačica Tamara Milutinović i njen suprug Darko Jevtić danas su odlučili da obave crkveno venčanje i krštenje naslednice, a pre samo godinu dana njih dvoje su se venčali u tajnosti u krugu svojih najbližih, a ekipa portala Pink.rs ispratila je ovo venčanje od samog početka.

Njih dvoje rešili su da svadbeno veselje upriliče u jednom prestoničkom luksuznom restoranu, a među zvanicama našle su se i mnoge poznate ličnosti, među kojima su pevačice Katarina Grujić, Vanja Mijatović, Andreana Čekić, ali i mnogi drugi.

Foto: Pink.rs/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Nakon što su skoro sve zvanice pristigle, pred okupljene medijske ekipe i fotoreportere izašli su i mladenci - Tamara i Darko. Naime, njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica, a Tamarina venčanica ostavila je utisak prave princezine haljine, dugačka, sa mnogo stila, ali i bajkovitog prizora.

Foto: Pink.rs

S druge strane, mladoženja je odabrao crno, tzv. "smoking" odelo, koje je do perfekcije dovelo njegovo izvajano telo, ali je i potpuno elegantno stajao uz svoju lepšu polovinu. Ono što nikome nije promaklo na Tamari, pored prelepe venčanice, jeste svakako i njena ogrlica, koja je nesvakidašanja kada je reč o ovakvim događajima.

Foto: Pink.rs

Autor: N.P., N. Ž.