AKTUELNO

Bila joj je veliki autoritet!

U najpopularnijem rijalitiju na balkanu 'Eliti', na adresu Bele kuće za rođendan popularne učesnice je stigla čestitka bake Mione Jovanović koja je napravila opštu pometnju svojim britkim jezikom, kao i neodobravanjem odnosa njene unuke sa Nenadom Aleksićem Ša. Miona je često napominjala kako je njena baka najopasnija u celoj porodici i kako ne preza da bilo kome iznese istinu u oči.

Foto: Pink.rs

U nastavku vam ostavljamo pismo Mionine bake koju joj je poslala za rođendan, a koju smo mi uspeli da iskopamo par meseci kasnije:

Miona srećan rođendan. Brod otplovi i odnese roleks a tebi osta ovaj na slici i flašabelog vina. Miona znaš šta si obećala kada si ulazila, nemoj da prekršiš obećanje ali i ovo je previše. Tog nasilnika boli du*e za tvoje roditelj i brata a ti ga ljubiš bljak. Nemoj da sklanjaš stvari koje imaš nemoj se više ponižavati. Mogla bi ti pisati mnogo više ali ti mi ne zameri na ovim rečima, mogu ja i gore. Zdrava bila voli te Baba Nacka, Pavle i Maša. Ne dozvoli da te neko odvoji od porodice, život bih dala za tebe -glasilo je pismo bake.

Foto: privatna arhiva

Naš portal je došao u posed fotografije Mione Jovanović iz mladosti koja se nalazi sa svojom bakom zagrljena, te deluje nikada srećnije i spokojnije. Čini se da je Miona jako poštuje i da joj je ona veliki životni autoritet.

Foto: Instagram.com

Autor: N.Š